Dragoste şi scandal: 7 despărţiri în vara asta

Nimic nu durează o veşnicie, spunea un înţelept. Acest lucru este valabil şi în cazul dragostei şi a vieţii de cuplu. Suntem doar la jumătatea anului şi deja 2011 a înregistrat un număr mare de despărţiri ale unor cupluri celebre. Cu scandal mediatic sau discret, Arnold Schwarzenegger, Pippa Middleton sau Christina Aguilera sunt doar câteva dintre vedetele care au ieşit dintr-o relaţie anul acesta.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver

Cu toate că fostul guvernator al Californiei a avut o relaţie cu una dintre angajatele familiei sale acum mai bine de 10 de ani, abia la începutul acestui an i-a mărturisit soţiei sale, ceea ce a şi dus la despărţirea celor doi, după 25 de ani de relaţie. Se pare că angajata lucra pentru familia Schwarzenegger de 20 de ani, dar şi-a dat demisia în luna ianuarie a acestui an.

Într-o declaraţie trimisă publicaţiei LA Times, Schwarzenegger, care are patru copii cu soţia sa, a spus: "După ce am părăsit funcţia de guvernator, i-am spus soţiei mele despre acest lucru care s-a întâmplat acum zece ani".

"Înţeleg şi merit sentimentele de ură şi dezamăgire ale familiei şi prietenilor. Nu există scuze pentru ceea ce am făcut şi îmi asum toată responsabilitatea pentru suferinţa pe care am provocat-o. I-am cerut scuze Mariei, copiilor şi familiei mele. Îmi pare cu adevărat rău. Cer media să îmi respecte soţia şi copiii în această perioadă extrem de dificilă. Dacă eu merit atenţia şi critica voastră, familia mea nu o merită"
, a mai declarat actorul.

Scarlett Johansson şi Sean Penn

Sean Penn, în vârstă de 50 de ani, şi Scarlett Johansson, în vârstă de 26 de ani, au fost văzuţi pentru prima oară împreună la începutul acestui an, la o petrecere organizată la Los Angeles după proiecţia filmului "Lebăda neagră/ Black Swan". La doar câteva luni după ce actriţa s-a mutat în luxoasa reşedinţă pe care Sean Penn o deţine în Malibu, cei doi s-au şi despărţit în această lună, fără a face cunoscute motivele.

Sean Penn este cu 24 de ani mai în vârstă decât Scarlett Johansson. Actorul american are doi copii cu fosta lui soţie Robin Wright, de care a divorţat în 2010.

Pippa Middleton şi Alex Loudon

Sora mai mică a ducesei de Cambridge a rămas singură, despărţindu-se de iubitul său, Alex Loudon, după şase luni de relaţie. Se zvoneşte că problemele cuplului au fost provocate de faima pe care Pippa a căpătat-o în urma nunţii dintre Kate şi William.

Se pare că sora prinţesei Kate nu plănuieşte să rămână mult timp fără partener. Recent, Pippa a fost surprinsă alături de fostul iubit, George Percy, cu care a avut o relaţie pe vremea când studiau amândoi la Universitatea Edinburgh.

Jennifer Love Hewitt şi Alex Beh

Actriţa Jennifer Love Hewitt a anunţat în urmă cu o lună că s-a despărţit de iubitul ei, actorul şi regizorul Alex Beh, după o relaţie care a durat mai puţin de un an.

Jennifer Love Hewitt este cunoscută pentru rolurile din serialele "TV Party of Five", "Ghost Whisperer" (Mesaje de dincolo) şi din filmele "I Know What You Did Last Summer" şi continuarea acestuia, "I Still Know What You Did Last Summer", care au avut mare succes in SUA.

Christina Aguilera şi Jordan Bratman

După cinci ani de căsătorie, cântăreaţa americană Christina Aguilera şi soţul ei, Jordan Bratman, au divorţat în urmă cu câteva luni, Christina fiind cea care a intentat cererea de divorţ. Cuplul are un băieţel în vârstă de trei ani, Max, iar de creşterea şi de educarea lui se vor ocupa în continuare ambii părinţi.

Justin Timberlake şi Jessica Biel

Cei doi artişti care sunt împreună încă din anul 2007 au luat, recent, hotărârea de a nu mai forma un cuplu, susţinând că fost o decizie comună. În urma despărţirii, Jessica Biel şi-a păstrat reşedinţa din Los Angeles şi a rămas prietenă cu Justin Timberlake.

Agenţii de presă ai cuplului au declarat despre despărţirea celor doi: "În legătură cu speculaţiile apărute în mass-media despre relaţia dintre Jessica Biel şi Justin Timberlake, confirmăm faptul că ei au decis de comun acord să se despartă. Cei doi vor rămâne prieteni şi vor continua să aibă unul pentru celălalt cele mai frumoase sentimente de dragoste şi de respect".

Bar Rafaeli şi Leonardo DiCaprio

Relaţia dintre Leonardo di Caprio şi Bar Rafaeli a durat 5 ani. Motivul despărţirii pare a fi, conform zvonurilor, faptul că frumoasa Bar Rafaeli nu dorea copii. Cei doi au mai trecut printr-o despărţire în 2009. De data aceasta separarea pare a fi definitivă.