Dosar Eva. 8 vedete din România implicate în scandaluri de paternitate

15 Iulie 2012
Cuplurile din showbiz nu sunt foarte rezistente, iar de multe ori relațiile amoroase ale vedetelor degenerează în scandaluri care fac deliciul presei. Când la mijloc se mai află și un copil al cărui tată e incert, rezultă un potop de acuzații și dezvăluiri incendiare.
Câteva scandaluri de paternitate au captat atenția publicului, curios să afle adevărul, și nu toate cazurile de acest gen s-au finalizat cu testul ADN. Vezi aici de ce!

Ștefan Bănică și Andreea Marin, în război cu Adriana Nicolae

Început fulminant, pe scena Galei Premiilor VIP, scandalul dintre Andreea Marin și Adriana Nicolae pare fără sfârșit. Neîmpăcată cu zvonul potrivit căruia tatăl copilului Adrianei ar fi Ștefan Bănică, "Zâna surprizelor" a trecut la atacuri foarte bine țintite.

Fosta soție a actorului Florin Piersic Junior nu a explicat niciodată clar cine e tatăl copilului ei, ci doar a menţionat că acesta poartă şi numele de Jr., iar bârfele iscate au exasperat-o pe Andreea Marin, încât aceasta n-a mai rezistat și s-a revoltat public. "Cred că orice femeie cu capul pe umeri înţelege sentimentul pe care l-am traversat, chiar dacă nu e cunoscută şi nu a trecut nemeritat prin hărţuirea pe care noi şi copiii am suportat-o în tăcere mult timp", a declarat Andreea. "Am fost poate prea doamnă atât timp cu «artistele» care au încercat să devină cunoscute pe seama noastră, pentru că aşa au văzut ele că «se poartă» şi în străinătate, nereuşind să devină cunoscute prin talent sau rezultate proprii. Şi au înţeles că o să tăcem orice ar face, deci au cale liberă. Doar că, omeneşte, totul are o limită", a mai spus vedeta TV.

Andreea Marin consideră că a procedat corect la întâlnirea cu Adriana Nicolae. "A fost un impuls, dar nu îl regret, nu consider că am fost lipsită de eleganţă, doar acolo am întâlnit-o, nu am vrut să mă prefac în faţa oamenilor că e ok, să ne zâmbim, acolo pe scenă", a explicat ea în emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D. "Nu era să întorc spatele şi să plec. Nu puteam să urc pe o scenă cu o femeie care ne-a făcut rău nouă şi copiilor noştri, ei au suferit foarte mult. Nu puteam să mă prefac, să joc teatru. Dacă cineva are ceva de ascuns şi face copii prin vecini, să-şi asume asta", a explicat "Zâna".

Ştefan Bănică Jr. a invitat-o pe Adriana Nicolae să facă un test de paternitate și e decis să rezolve problema în justiţie. "Soţul meu este dispus oricând să facă un test de paternitate şi vrea să o dea în judecată. Se pare că ea nu doreşte acest lucru. Eu nu pot să ştiu ce e în mintea unei femei de face asemenea lucruri pe care eu nu le-aş face niciodată. Avem părinţi care ne întreabă voalat dacă e ceva adevărat. Unii au probleme cu inima şi oricum vor să ştie dacă e ceva real în acest lucru. Eu ştiu care e adevărul, dar cine nu vrea să îl spună înseamnă că are ceva de ascuns. Eu am avut o reacţie din impuls, eu nu mă aşteptam să o întâlnesc. Când am văzut-o m-am gândit să plec, dar nu mi se părea delicat să fac acest lucru. Am repetat acea întrebare ca şi această femeie să simtă ce am simţit şi noi în acele luni în care lumea ne întreba dacă este Ştefan tatăl copilului sau nu", a spus Andreea Marin Bănică la Antena 1.

 

 

Alex Velea, acuzat că a lăsat gravidă o elevă de liceu

Cristina, o elevă de 18 ani din Timișoara, susține că a avut o relație cu Alex Velea și că e însărcinată cu copilul acestuia. Artistul a anunțat că o va da în judecată.

Fata a spus că l-a cunoscut pe Alex Velea în Timișoara, în ziua in care ea a împlinit 18 ani. "Am vorbit la telefon și pe Facebook. Ne-am văzut la hotel. Și eu îmi doream anumite chestii cu el, iar el îmi tot bătea apropouri. Am ajuns în cameră și a urmat ce a urmat", a declarat Cristina pentru emisiunea "Poveștiri adevărate". "Am făcut două teste de sarcină și amândouă au fost pozitive. I-am spus. Nu mai voia să îmi răspundă la telefon, i-am dat mesaj pe Facebook. Mă făcea în toate felurile. Nu-i păsa, nu vrea să-și asume nimic. Știam că este însurat, dar am acceptat să fiu cu el. Nu am mai avut alte contacte sexuale neprotejate. Știe că sunt însărcinată, dar nu îi pasă", a mai spus ea.
Tânăra susține că după ce a spus că va dezvălui această aventură, mai multe persoane din anturajul cântărețului au sunat-o și au amenințat-o.

În replică, Alex Velea a spus că s-a obișnuit deja cu astfel de situații. "E o situaţie care nu este nouă pentru mine. De foarte mult timp, mi se întâmplă des să fiu sunat de fani şi fane, şi noaptea, şi dimineaţa. Primesc foarte multe asemenea mesaje, şi pe Facebook şi pe telefon, uneori sunt chiar bombardat cu aşa ceva, aşa că sunt obişnuit", a declarat Alex Velea pentru Libertatea. "Câteodată fanatismul dă în obsesie. Nu vreau să vorbesc despre fanii însărcinați. O să dau o declarație oficială când va fi cazul. Eu sunt liniștit", a declarat cântărețul în emsiunea "Drept la țintă", de la Kanal D.

Lucian Mitrea, managerul lui Alex Velea, a povestit cum s-a ajuns la această situație. El a spus că tânăra ar fi obsedată de artist și ar fi inventat această poveste după ce a încercat, prin diverse tertipuri, să se întâlnească cu el: "Povestea se bazează doar pe afirmații fără acoperire. E regretabil că oameni cu vizibile probleme medicale au acces la TV pentru a susține lucruri fără probe. Presa trebuie să verifice veridicitatea informațiilor, altfel oricine cu posibile probleme psihice poate veni și spune orice despre oricine", a spus Lucian Mitrea. "Totul e o nebunie, Alex a dat-o pe mana Poliției și a avocaților”, a mai spus reprezentantul artistului.

Pentru a scăpa de acest scandal, cântărețul vrea să-și ducă soția într-o vacanță romantică. "O să plecăm într-o mică vacanță. Împlinim doi ani de când suntem căsătoriți și am fost foarte ocupați amândoi în ultima vreme și vrem să ne relaxăm, să facem ceva frumos", a mai spus Alex.

Pițurcă driblează instanța în procesul de paternitate

Victoria Blochina (36 de ani), fostă balerină la barul Melody din Bucureşti, a ieşit din anonimat după ce l-a acţionat în judecată pe Victor Piţurcă (55 de ani).

Lituanianca susține că selecționerul echipei naționale de fotbal este tatăl copilului ei, Edan, în vârstă de patru ani și jumătate, și a mers la tribunal pentru a demonstra acest lucru. Procesul a trecut deja de două termene, iar Pițurcă a fost obligat de instanţa Judecătoriei Buftea să efectueze testul ADN pentru a afla dacă este sau nu tatăl lui Edan, fiul fostei sale amante, Victoria Blochina.
"Vreau ca el să-şi recunoască băiatul. Asta m-a determinat să fac acest pas. Sper din toată inima ca la finalul acestui proces de paternitate să-mi găsesc dreptatea. Pentru că, veţi vedea, chiar am dreptate. Îl cunosc încă de pe vremea când activam ca balerină la barul Melody, din Bucureşti. Am venit în România pe baza unui contract legal. Apăream, alături de mai multe fete, în diferite programe artistice. Aşa l-am cunoscut pe Victor Piţurcă, om cu care am fost împreună 15-16 ani. O relaţie lungă, din care a rezultat Edan, băieţelul nostru de patru ani. Oricum, am martori care pot susţine că am fost cu acest bărbat în toată această perioadă", a declarat Vica.

În iunie, instanţa a acordat un nou termen pe 13 septembrie. "Domnul Piţurcă va trebui să facă dovada motivelor obiective care l-au împiedicat să se prezinte astăzui în faţa magistraţilor pentru a fi audiat", a declarat avocatul Vicăi. Dacă antrenorul nu va putea motiva la următorul termen de judecată absenţa de astăzi, înseamnă că fie recunoaşte pretenţiile Vicăi, fie există un început de dovadă, variante pe care magistraţii le vor lua în calcul în luarea unei decizii.
"Victor Piţurcă a rămas în nota din ultimele luni şi nu a dat nici măcar un telefon să întrebe ce face copilul. Sper ca această poveste să se termine cât mai repede şi să nu se mai tergiverseze procesul, pentru că la final se va întâmpla tot ceea ce trebuie", a declarat lituanianca la ieşirea din sala de judecată.

Rocsana Marcu l-a dat în judecată pe fiul fostului primar din Giurgiu

Vedeta TV a cerut instanței să dispună stabilirea paternităţii în cazul Mayrei, fetița pe care o are cu băiatul liberalului Lucian Iliescu. Acesta nu s-a prezentat la patru termene ale procesului.

În acţiunea depusă la instanţă se arată că relaţia celor doi a început în noiembrie 2006, după o prietenie de aproximativ cinci ani. Potrivit actului citat, vedeta de la Prima TV a aflat în ianuarie 2007 că este însărcinată, spunându-i imediat lui Ştefan Adrian Iliescu, iar "reacţia acestuia a fost a unei persoane care îşi dorea şi totodată aştepta un copil". Ea susţine că "din acel moment, Ştefan a purtat nenumărate discuţii cu viitoarea mamă, în sensul identificării unei unităţi medicale corespunzătoare în care să aibă loc naşterea şi asigurării tuturor condiţiilor de naştere şi creştere a unui copil dorit de ambii parinţi".

Vedeta a menționat că, după doar câteva zile, Adrian Ştefan Iliescu "şi-a schimbat radical atitudinea", spunându-i la telefon "că nu işi mai doreşte pentru moment un copil şi că vrea să mai aştepte, ca şi cum un copil ar fi un bun material care în loc să apropie un cuplu a devenit un accesoriu în opinia pârâtului".
Marcu precizează în acţiune că Iliescu ar fi transmis ameninţări şi ofense printr-o serie de SMS-uri, "mergând până în acolo încât şi-a exprimat capacitatea de a influenţa expertiza ADN prin înlocuirea probei".

Apărarea vedetei arată că cei doi au avut relaţii intime "in timpul legal al concepţiei" şi că din această relaţie a rezultat copilul. Potrivit Codului familiei, perioada legală de concepţie este timpul cuprins între a treia sută şi a o sutăoptzecea zi dinaintea naşterii copilului, în cazul de faţă fiind perioada 2 noiembrie 2006 şi 4 martie 2007, naşterea fetiței având loc în 6 septembrie 2007, relatează agenția Mediafax.

Avocaţii au cerut instanţei proba cu înscrisuri, proba testimonială şi expertiza ADN. În final, apărarea cerere instanţei, în urma administrării tuturor acestor probe, să rectifice actul de naştere al fetiţei, în sensul consemnării numelui tatălui.

Rocsana Marcu a născut pentru a doua oară, pe 21 august 2011, tot o fetiţă, pe Indira Maria. Rocsana nu a dezvăluit identitatea iubitului ei, dar a spus că este avocat şi că se înţeleg foarte bine, iar acesta o iubește foarte mult pe Mayra.

Carmen Harra, un scandal pe care nu l-a prezis

Cazul celebrei prevăzătoare este neobișnuit. Dacă de regulă o femeie este cea care solicită paternitatea asupra unui copil, de data aceasta lucrurile stau diferit. Realizatorul radio Titus Andrei a susținut că el este tatăl Alexandrei, fiica vedetei (foto).

Titus Andrei a mărturisit în primăvară că el a trăit 25 de ani cu această convingere. Omul de radio a dat detalii despre povestea de dragoste care a debutat în 1986 și a susținut că a ținut legătura cu Carmen până în 1992, când aceasta a plecat în Statele Unite. Alexandra avea atunci 6 ani, iar ea era convinsă că Titus Andrei este tatăl ei. "Erau niște date care conicideau. Eu așa am crezut, că Alexandra este fiica mea. Eu am fost cinstit, nu am de ce să fiu dezamăgit. Cândva va plăti, păcat însă de acest copil. Nu este o onoare pentru mine că am o relație cu Carmen Harra, dar eu așa am crezut 25 de ani. Ea m-a sunat aseară să-mi spună că nu este copilul meu. Toate datele converg însă către această concluzie. Relația noastră a durat niște ani. E treaba ei dacă a avut relații simultane. Ea este singura care poate spune în fața Celui de Sus adevărul pur. Ea a greșit că a târât copilul pe la televizor și asta mă doare. Copilul s-a născut în '86, iar ea a plecat din țară, în America, după. S-a întors din Suedia în România și ulterior a plecat în America. Eu încă sunt convins că acest copil este al meu. Ea a ajuns în America după ce a născut. Nu știu ce a făcut acolo, era o îmbârligătură generală în tot ce spunea ea. Am fost și la primărie și am semnat că sunt tatăl copilului, într-o zi de noiembrie ploioasă, cu tatăl doamnei Carmen, atunci Mureșan. Mă doare faptul că și copilul trebuie să facă ce spune ea. Am vorbit cu Alexandra în toți acești ani, ne-am plimbat, ne-am pupat, ne-am drăgălășit", a mărturisit Titus Andrei, în emisiunea "Drept la țintă".

Carmen Harra a spus însă că fiica ei este fructul iubirii dintre ea și soțul ei, în prezent decedat, și că aventura cu Titus Andrei a fost greșeala vieții ei: "Nu am nici o legătură cu omul acesta. Alexandra este fiica soțului meu, nu are nici o legătură cu el. Nu seamănă cu acest om. Nu am avut nici o relație de câțiva ani. Pe vremea aia eu aveam 20 de ani, am făcut o greșeală. Nu m-a promovat el, m-a promovat Titus Munteanu, pentru care am mare respect. Este totul o înscenare."

Laurențiu Cazan: doi copii în cinci luni

Dacă pe plan profesional nu s-a mai remarcat în ultimii ani, cântărețul în vârstă de 54 de ani a fost, totuși, în centrul atenției iubitorilor de cancanuri. Cu un scandal de paternitate. Și nu este primul!

În vara anului 2007, Claudia Voicilă, o tânără din Ploiești, a susținut că a născut un băiețel de opt ani, al căruit tată este Laurențiu Cazan și că acesta nu vrea să audă de el. Scandalul a fost preluat de presă în acea perioadă, dar, cu timpul, povestea a fost dată uitării. Tânăra și-a refăcut viața și a renunțat la procesul de paternitate. În ianuarie anul acesta, Laurențiu Cazan a ajuns din nou subiectul unui caz asemănător. În urmă cu 12 ani, el ar fi sedus o rusoaică stabilită în Olanda, care a născut o fetiță. Artistul și-ar fi abandonat fiica, pe care nu a recunoscut-o niciodată.

Potrivit ziarului Cancan, rusoaica a rămas însărcinată la doar câteva luni după ce Laurențiu Cazan ar fi lasat-o gravidă și pe românca Claudia Voicilă. Când a aflat că ploieșteanca așteaptă un copil, artistul ar fi plecat în Olanda, unde a trăit mai mulți ani. Acolo a întâlnit-o pe femeia din Rusia. "Ne-am cunoscut datorită unei colaborări pe plan muzical și am început o relație. Am rămas însarcinată dintr-o întâmplare, iar când l-am anunțat mi-a spus că mă iubește și ne vom căsători, apoi a dispărut. Și-a văzut fetița o singură dată, când era bebeluș. A făcut o criză de nervi, a îăceput sa mă înjure și m-am speriat atât de tare, încât nu am mai putut alăpta", a povestit rusoaica pentru ziarul Cancan, precizând că de atunci ea nu l-a mai căutat niciodată. "Acest bărbat nu se poartă ca un om normal. Este egoist, nu are compasiune și lasă numai tragedii în urma lui. Cred că are nevoie de ajutorul unei instituții de boli mintale. Este un pericol pentru societate", a mai spus femeia.
"Nu vreau ca fiica mea să aibă de suferit. I-am spus cine este tatăl ei natural, dar acum sunt căsătorită și cel căruia îi spune tată este soțul meu", a mărturisit rusoaica. Ea a aflat că fetița ei are un frate vitreg în România, mai mare decât ea cu doar cinci luni. Este vorba despre Claudiu, fiul Claudiei Voicilă.

Laurențiu Cazan a fost căutat de reporterii de la Cancan pentru a-si spune punctul de vedere, dar a refuzat dialogul.

Andrei Iucinu a câștigat la tribunal dreptul la numele Tinu

Susținut de mama sa, Andrei a anunțat că este fiul influentului director al ziarului Adevărul, Dumitru Tinu, decedat în ianuarie 2003, într-un accident auto. Andrei a deschis un proces de paternitate și a avut câștig de cauză.

Andrei Iucinu este fiul lui Dumitru Tinu şi al Emiliei Iucinu, tânărul nefiind recunoscut de soţia și de fiica ziaristului – Tamara şi Ana Maria Tinu. La cinci ani după moartea tatălui său, în ianuarie 2008, Curtea de Apel București l-a recunoscut pe Andrei Iucinu, printr-o sentință definitivă și irevocabilă, drept fiu legitim al lui Dumitru Tinu, acesta obținând toate drepturile cerute de lege pentru a intra in posesia averii lăsate de tatăl său.

Tânărul a câștigat apoi în instanță dreptul de a purta numele Tinu și s-a judecat pentru averea lăsată de tatăl său. După zece ani de procese, Andrei a ajuns la o înţelegere cu Tamara şi Anna-Maria Tinu. El a primit apartamentul tatălui său din Herăstrău, o casă de vacanţă în localitatea Breaza şi autoturismul Volvo, în care şi-a pierdut viaţa tatăl său, plus două terenuri în Coteana (Olt), comuna natală a lui Dumitru Tinu. Dinu Patriciu, cel care a cumpărat ziarul Adevărul în 2006 de la Ana-Maria Tinu, a rămas proprietar deplin al cotidianului.

Adrian Păduraru fuge de fiul său

Actorul din "Declarație de dragoste" şi interpreta de romanțe Silvia Lungeanu s-au cunoscut la Festivalul “Crizantema de aur” de la Târgovişte, în 2006. La scurt timp, s-a înfiripat o poveste de dragoste, care a durat opt luni, din care a rezultat un băieţel. Când a aflat de sarcina Silviei, actorul a trecut în braţele Mioarei Mantale, fostul prefect al Capitalei.

Supărată că nu vrea să-şi recunoască fiul, Silvia l-a dat pe Adrian în judecată, acum patru ani. După tot atâția ani de procese, actorul a fost declarat oficial tatăl băiețelului pe care el n-a vrut nici măcar să-l vadă. Actorul a făcut însă recurs.

În luna mai a acestui an, Adrian Păduraru a trecut printr-o situație jenantă, fugind efectiv de fiul său, care venise spre el ca să-l cunoască. Cei doi au fost față în față la cinematograful Scala din Capitală, unde a avut loc premiera filmului "Iubire eternă", în care Păduraru avea și el un rol, iar când copilul a venit spre el ca să-l salute, Adrian s-a făcut că vorbeşte la telefon (foto).
Potrivit ziarului Libertatea, actorul s-a prezentat la intrarea în cinema pentru a-i saluta pe invitaţi, flancat de noua lui iubită, Daniela Şerban Tordoi, şi de fratele lui, Cătălin, însă nu și-a imaginat că printre spectatori se va afla şi fiul său, Andrei Cristian, în vârstă de 5 ani, care dorea doar să-şi vadă tatăl. Îmbrăcat la costum şi supravegheat de o prietenă a mamei sale, băiatul s-a îndreptat spre Adrian şi a întins mânuţa spre el. Actorul s-a fâstâcit și a început să vorbească la telefonul mobil. De frica unui scandal, Adrian a plecat. Micuţul l-a urmărit în mulţime, însă orice tentativă de a sta de vorbă cu tatăl său a eșuat. Copilul a intrat în sală dezamăgit de atitudinea lui Adrian Păduraru: “Nu am vrut să-l sperii şi să-i fac vreun rău lui tati!”, le-a spus el reporterilor.
La finalul proiecției, regizorul Geo Saizescu i-a invitat pe scenă pe toţi actorii din distribuţie, însă Adrian a refuzat, temându-se ca fiul său să nu vină după el. Deşi s-a izbit de un refuz categoric din partea tatălui său, Andrei Cristian le-a spus ziariștilor cu candoare: “Mi-a plăcut cum joacă tati, aş vrea să mai văd filmul de 100 de ori!”.

A doua zi, invitat la postul B1, Adrian Păduraru a făcut o declaraţie aiuritoare: “Nimeni nu a asigurat pază şi protecţie la Scala. Se pot întâmpla incidente, iar din pricina unui incident ce putea să degenereze, eu nu am urcat pe scenă, timp în care am fost nevoit să stau în stradă şi să plâng că nu am putut fi alături de colegii mei. Ca atare… am sesizat procuratura, care se va ocupa de acest caz."

Adrian Păduraru a fost căsătorit mai bine de 20 de ani cu actrița Georgeta Burdujan, cu care are o fată ajunsă la vârsta majoratului.