Dosar Eva. 7 bărbați din România care au fost făcuți celebri de femei

3 Februarie 2013
În showbiz-ul autohton e loc pentru toată lumea. Și pentru cei care ajung în "lumea bună" pe cont propriu, dar și pentru cei propulsați de nume grele. Multe femei au devenit celebre după relații foarte mediatizate cu bărbați influenți, dar există și câteva exemple în care bărbații și-au câștigat notorietatea grație femeilor.

Constantin Iosef, bărbatul "misterios" de care s-a îndrăgostit Teo

În martie anul trecut, când au apărut zvonuri despre noua relație a vedetei, presa încerca să obțină primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima (și mințile) lui Teo. Cu timpul, s-a aflat că acesta e un fost jucător de rugby, stabilit în Franța, în vârstă de 43 de ani, și cu doi copii.

Teo și Constantin Iosef s-au cunoscut pe Facebook, apoi el a decis să revină în România pentru a fi aproape de logodnica lui. "În urmă cu aproximativ doi ani, Teo a postat un mesaj pe reţeaua de socializare, în care dorea să afle câteva informaţii legate de un produs. Cel care i-a sărit în ajutor a fost un bărbat pe care la acel moment nu îl cunoştea. Treptat, au început să comunice din ce în ce mai mult şi să se cunoască mai bine", a povestit, în martie anul trecut, pentru ziarul Ring, o sursă din anturajul realizatoarei TV.
Bărbatul se afla pe atunci la muncă în Germania, astfel că ei au dezvoltat o relaţie la distanță. "Au vorbit câteva luni pe Facebook, până când el a venit în România şi în sfârşit s-au cunoscut faţă în faţă. Teo a fost foarte emoţionată la acel moment, mai ales că nu se aştepta ca el să fie un bărbat atât de înalt şi de robust, ei ştiindu-se până atunci doar din poze", a mai adăugat persoana citată.
Tot în martie 2012, vedeta a anunțat că se va căsători, veste care a surprins pe toată lumea la fel de mult ca și divorțul ei rapid. "Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind. Şi nu, nu-l «cunoaşteţi». Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu", declara vedeta atunci când a anunțat că se va căsători.
Teo și Constantin Iosef s-au căsătorit pe 2 iunie 2012, chiar în ziua în care ea a împlinit 44 de ani, în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la Buftea. În decembrie, ei au anunțat că divorțează.

Bote, lansat în modă de "Mama Zina"

Asemenea altor nume importante din moda românească, precum Romanița Iovan, Dana Săvuică, Bianca Brad sau Janine (Eugenia Ștefan), Cătălin Botezatu este practic creația Zinei Dumitrescu.

Supranumită "Mama modei din România", Zina, pe numele ei real Zenobia, este prima creatoare de modă din România. Ea a realizat zeci de colecții de modă, participând la festivaluri de modă din țară și din străinătate.
Până să devină, la rândul său, un creator recunoscut și un lansator de vedete, Cătălin Botezatu a lucrat ca manechin, împreună cu Liviu Ionescu, pentru Zina Dumitrescu. De la ea a învățat toate tainele meseriei, iar după 1989 și-a urmat propriul drum, fără să uite însă de unde a plecat.
Botezatu îi este și astăzi recunoscător Zinei, cu care are o relație apropiată. De altfel, pe 19 ianuarie, designerul a invitat-o pe "Mama Zina" la restaurant, la un an după ce aceasta a fost internată într-un sanatoriu. Designerul i-a oferit un buchet de flori și a vorbit mult cu ea, bucurându-se de prezența acesteia. "Aş vrea să am lunar o întâlnire cu Zina. O iubesc ca pe mama mea şi stiu că la azil este îngrijită perfect", a declarat Botezatu pentru ziarul Click!.

Victor Slav, propulsat de Anda Adam

Unul dintre cei mai chipeși bărbați din showbiz, Victor a făcut pasul spre celebritate în 2001, atunci când a participat la show-ul "Vara ispitelor", difuzat de Pro TV. Însă după ce s-a cuplat cu Anda Adam a devenit unul dintre cei mai râvniți și invidiați bărbați celebri din țară.

"La vârsta de 17 ani, am urmat un curs de modeling, după care, treptat, am pătruns în lumea modei. Am fost selectat pentru <<Vara ispitelor>>, în vara anului 2001, apoi am fost co-prezentator la <<Seara regăsirii>>. Apoi am trecut probele şi mi s-a încredinţat rubrica Vremea din cadrul Ştirilor Pro Tv. Iar în 2009 am primit cu bucurie propunerea de a prezenta o emisiune spectaculoasă, <<Frumuseţe pe muchie de cuţit>>, varianta românească a show-ului "Extreme Makeover", o emisiune care mi se potriveşte foarte bine", a declarat Victor Slav pentru Pro TV.
Poziția lui în highlife-ul autohton a crescut după ce prezentatorul TV a format un cuplu cu solista Anda Adam. Numele și vizibilitatea ei în media i-au influențat pozitiv statutul lui social.
Cei doi au fost împreună timp de șase ani și toată lumea se aștepta ca ei să se căsătorească, deși tot amânau planurile mai serioase. Victor și Anda, ambii în vârstă de 32 de ani, s-au despărţit însă în noiembrie anul trecut. Tabloidele au scris atunci că relația lor s-a încheiat din cauza banilor. Mai exact, cântăreața nu mai dorea să-l susțină financiar pe Victor, ea fiind, conform unor surse citate de Click!, adevăratul stâlp al casei. Potrivit ziarului citat, prezentatorul de la Pro TV are un salariu de circa 3.000 de euro, în timp ce Anda câştigă de zece ori mai mult.

Alexandre Eram, "lozul câștigător" al Andreei Esca

Dacă n-ar fi fost căsătoria cu vedeta Pro TV, numele omului de afaceri francez n-ar fi spus nimic în România. Postura de soț al celei mai bine plătite vedete de televiziune din țara noastră i-a asigurat un loc înalt în highlife-ul autohton.

Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram a început acum 14 ani, într-o fabrică de confecții, unde lucra francezul, iar vedeta a mers la o probă pentru un sacou. Chiar dacă atunci a fost primul contact cu omul de afaceri, cei doi au început să țină legătura mai târziu, după ce s-au întâlnit la o aniversare.
Andreea a povestit amuzată că a avut nevoie de șase luni ca să-l cucerească pe Alexandre, însă faptul ca Alexander a cedat greu, a fost un maree atu pentru relația lor. "Cred că nu este un secret, e pur şi simplu o loterie la care am tras câştigător. Am avut norocul să întâlnesc un om cu care m-am potrivit foarte bine şi atunci lucrurile au mers de la sine", a spus Esca pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.

Zsolt Csergo, cel mai norocos soț infidel

Până la relația cu vedeta TV, Zsolt nu apărea în presa mondenă. Era un om de afaceri prosper, o partidă bună pentru orice femeie frumoasă, iar aici s-a lipit perfect Nicoleta Luciu, după ce relația ei cu Dinu Maxer devenise un capitol încheiat. Între timp, Zsolt a început să se descurce pe cont propriu cu mediatizarea. E drept, nu în sensul pe care și l-ar fi dorit.

Vedeta TV, în vârstă de 32 de ani, și omul de afaceri (38 de ani) sunt împreună de șapte ani și au patru copii: un băiat, Zsolt jr., în vârstă de patru ani, și tripleții Kim, Kevin și Karoly, în vârstă de un an. După ani în șir în care presa tot anunța ba că fac nunta, ba că nu se mai iau, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit pe 21 aprilie 2012, la Miercurea-Ciuc. În aceeași zi, ei și-au botezat tripleții.
Lucrurile părerau să meargă de minune în familia lor, până când presa a început să publice dovezi că Zsolt o înșela pe Nicoleta cu antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen. Vedeta a trecut cu greu peste acest impas, refugiindu-se în muncă.
"Eram imună în acel moment, aşa că nu m-a afectat foarte tare şi copiii m-au ajutat enorm. Cred că atunci când eşti rănit, ignoranţa pe care o arăţi celui de lângă tine doare cel mai tare", a mărturisit vedeta.
Ea a decis ca, de dragul copiilor, să-i mai dea o șansă soțului vinovat de adulter. "Am renunţat să divorţez pentru că sunt patru copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relaţia dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai uşor peste povestea cu soţul meu. Nu cred că m-ar mai înşela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâştige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua şansă. Ce a fost a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam şi relaţiile intime", a declarat Nicoleta.

Dani Oțil, puștiul "crescut" de Mihaela Rădulescu

Relația Mihaelei cu mai tânărul prezentator de la Antena 1 a fost o surpriză pentru toată lumea. Între timp, Oțil s-a maturizat, e un personaj monden recunoscut și a întrecut toate așteptările negative care îl vedeau "curățat" rapid după relația cu Răduleasca.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, la spectacolul pirotehnic "Bucharest Golden Nights". Nu doar viteza de reacție a Mihaelei, femeie măritată timp de un deceniu cu un milionar influent, pentru care și-a schimbat și religia, a luat prin surprindere publicul consumator de mondenități, ci și alegerea ei de a începe o relație cu un tânăr prezentator care în 2008 nu era consacrat în televiziune.
De la vila lui Elan Schwarzenberg, Mihaela Rădulescu a ajuns în garsoniera lui Oțil și multă lume le cronometra deja timpul rămas până la adio. Dar ceea ce părea doar o aventură pentru presă s-a dovedit, în timp, o relație neașteptat de trainică. După un scandal uriaș, vedeta a ajuns la o înțelegere cu fostul soț și au divorțat elegant, iar copilul a rămas la ea.
În ciuda diferenței de vârstă, 11 ani, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au rezistat împreună, iar acum și-ar dori, se pare, un copil. Cel care i-a dat de gol a fost neastâpăratul Horia Brenciu. "Haideți să îi ținem pumnii anul acesta lui Dani, pentru că eu cred că Dani va învinge, dragostea va învinge, și de ce nu, undeva în decembrie, poate chiar pe 12 decembrie, de ziua lui Frank Sinatra, probabil o să avem un nepoțel", a spus cântărețulm săptămâna trecută, la emisiunea matinală de la Antena 1.

Cornel Păsat, marea iubire a Oanei Roman

Fără relația lui cu Oana Roman, Cornel ar fi fost doar un stripper. Acum e coregraf. Băiatul frumos care se dezbrăca, pe bani, pentru femei, și al cărui nume nu prea conta, este acum, orice ar face, "fostul iubit al Oanei Roman", etichetă care nu-i strică deloc. Dimpotrivă.

Cornel Păsat şi Oana Roman s-au despărţit în 2005, după o relaţie care a durat mai bine opt ani. Ei au continuat să lucreze împreună la diverse spectacole și au o relație de amiciție.
Recent, Cornel a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care s-au despărțit a fost decizia Oanei de a avorta, după ce rămăsese însărcinată cu el. "Am trăit o parte frumoasă a vieții noastre. Oana a fost prima persoană care m-a susținut și a luptat pentru mine, a stat alături de mine până am învins toate prejudecățile. A fost o mare iubire, dacă nu era nu exista această susținere. Mie îmi plac copiii, eu mi-aș dori șase. Probabil că dacă aveam un copil lucrurile evoluau altfel. La un moment dat ceva s-a rupt și lucrurile nu au mai fost la fel. Nu contrază din ce motiv ne-am despărțit, contează că am trăit o poveste frumoasă. Au fost certuri, au fost reproșuri, chiar tensiuni, tocmai din încercarea de a ne împăca. La un moment dat m-am simțit singur în doi. Au trecut mulți ani de atunci și am păstrat doar momentele fericite cu Oana. A fost o dragoste reciprocă foarte mare", a spus Cornel la "WOWbiz".
La rândul ei, Oana Roman a explicat că au existat mai multe tentative de a reînnoda firul iubirii lor, însă încercările au eșuat. Ea a recunoscut greșeala avortului: "Vreau să spun că am făcut o greșeală imensă când am făcut avort. Era copilul lui Cornel Păsat. Din vina mea s-a întâmplat totul, eu am fost vinovată de despărțirea noastră pentru că nu l-am putut iubi cât m-a iubit el. Nu îmi doream copilul până nu aveam o carieră, o casă. Cel mai mult l-am iubit pe Cornel și Dumnezeu m-a pedepsit pentru ce am făcut. Un an de zile am stat in casa inchisa si am suferit, am facut terapie. De atunci am mai avut relații, dar nu am mai iubit pe nimeni așa cum l-am iubit pe Cornel și am înțeles prea târziu", a mărturisit Oana, cu ochii în lacrimi, la Kanal D.