Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

25 Noiembrie 2012

Nu-i ușor nici în doi să crești un copil, darămite pe cont propriu. Cu toate acestea, multe femei își duc înainte "misiunea" de mame, chiar dacă sunt singure și chiar dacă sunt celebre.

S-ar putea spune că o astfel de situație este mai ușor de suportat pentru o vedetă și că, la urma urmei, fiecare doarme... cu cine își așterne. E adevărat că banii, cea mai grea problemă pentru o femeie singură, nu reprezintă un motiv de stres pentru vedete, deși au mai fost și câteva excepții. Dar asta nu înseamnă că viața e la fel de simplă când ai un copil sau mai mulți de crescut și o mulțime de acțiuni, de obligații și de contracte pe cap.

Mihaela Rădulescu, mândră de fiul ei

După divorţul de Elan Schwartzenberg, vedeta TV a rămas în relaţii bune cu fostul soţ şi a primit custodia copilului lor. Chiar dacă are o relaţie cu Dani Oţil, ea îl creşte singură pe Ayan.

Băiatul Mihaelei are toate condiţiile la Monte Carlo. După ce s-a stabilit în Monaco, Mihaela l-a înscris acolo la şcoală bilingvă. Ea este foarte mândră de fiul ei, în vârstă de opt ani. "Am copil premiant! Azi a terminat şcoala şi a luat premiu - aici n-au locurile 2 şi 3, au doar premianţii care au mediile cele mai mari din clasă - din 18 copii, 5 au luat acest premiu! Şi e singurul care nu s-a născut vorbind nici engleza, nici franceza (şi numai în limbile astea învaţă toate materiile!). Deştept ca taică-su, frumos ca maică-sa, nu?", scria Mihaela pe Facebook în vara anului trecut.

După ce a revenit în televiziune, de unde plecase cam cu ifose, vedeta a fost întrebată de mai multe ori de ce nu se mută din nou în ţară. Răspunsul ei a fost că ţine la educaţia lui Ayan. Şi chiar dacă sună deplasat, ea a spus că fiul său nu s-ar putea adapta la condiţiile sistemului de educaţie din ţara noastră. "Copilul meu este foarte bine la şcoală acolo. Nu cred că s-ar adapta într-o instituţie de stat sau particulară din România. Când o să mai crească o să facă ce vrea el. Voi avea tăria să îmi las fiul să facă ce îşi doreşte, pentru că am senzaţia că va alege foarte bine", a explicat vedeta la Antena 1.

Larisa Drăgulescu îi doreşte moartea fostului soţ

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu îşi creşte singură copiii. Ea nu are o relaţie stabilă, iar copiii și-i crește cu ajutorul rudelor și prietenilor. Din păcate, numeroasele scandaluri în care a fost implicată dau impresia că nu face față situației.

Larisa susține că Marian Drăgulescu nu plătește pensia alimentară și nici nu dorește să-și vadă copiii. Pe de alta parte, Corina, actuala soție a sportivului, susţine că i-au trimis mereu pachete Larisei, dar aceasta le-a trimis înapoi şi că a cheltuit banii pe alte lucruri, nu pentru copii. "Marian refuză să-i dea bani cash, dar vrea s-o ajute cu alimente, rechizite şi tot ce au nevoie copiii", a spus Corina la "Happy Hour". "Marian nu a fost la şcoală niciodată, nu i-a vizitat, nu i-a sunat", a spus Larisa. "Au fost perioade când ne rugam de Larisa să accepte cadourile de la noi", i-a replicat Corina.

Larisa trăiește de mai multe luni la Reșița cu cei doi copii, Richard și Beatrice, pentru că acolo stau rudele care o ajută. "Eu nu lucrez, Marian normal că nu trimite bani. Pe noi ne ajută familia, părinții mei și rudele. Nu pot lucra pentru că nu am încredere să las fetița cu altcineva. Ea are un grav handicap. Ne descurcăm cum putem", a explicat Larisa pentru WOWbiz.ro.

La patru ani de la divorţ, scandalul ei cu fostul soţ a ajuns la paroxism. Larisa a făcut o criză de nervi atunci când a primit o nouă citaţie la tribunal din partea fostului soţ. Marian Drăgulescu a făcut recurs în procesul pentru stabilirea pensiei alimentare a celor doi copii pe care îi are cu Larisa: Richard (6 ani) şi Beatrice (7 ani şi jumătate), dar şi pentru cheltuielile medicale ale fetiţei, care are probleme cu auzul. Larisa s-a făcut foc şi pară pe fostul campion mondial. "Lumânări în biserică o să-ţi pun! Moartea să te ia!", a scris femeia, pe Facebook.
Întrebată de Cătălin Măruţă dacă e normal să-i dorească moartea lui Marian Drăgulescu, Larisa a spus: "Cred că am greşit persoana. Cred că moartea i-o doresc Corinei şi nu regret absolut niciun cuvânt."
Replica ei, ca şi operaţia de mărire a sânilor, rămân totuşi gesturi de neînţeles pentru cineva care are doi copii de crescut.

Adriana Bahmuţeanu: "Sunt o pârlită cu doi copii"

Aşa s-a autocaracterizat Adriana Bahmuţeanu, în timp ce aştepta decizia de încredinţare a celor doi copii, la Judecătoria Sectorului 3. Judecătorii i-au încredinţat ei copiii până la finalizarea divorţului de Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) se luptă în instanţă pentru ca băieţii săi să nu doarmă sub acelaşi acoperiş cu tatăl lor. Vedeta, care s-a separat de Silviu Prigoană la începutul lunii august, spune că milionarul îşi poate vizita copiii oricând doreşte, dar cu condiţia să nu rămână peste noapte la el.

Cei doi soţi se judecă pentru programul de vizită al minorilor, până la pronunţarea divorţului. Deputatul a cerut să-şi vadă copiii două weekenduri pe lună, dar vedeta nu vrea să-i lase pe Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani) să înnopteze la el. "Prigoană are 100 de musafiri pe seară. Cine stă cu copiii mei? Noi avem tabieturi seara: ne jucăm, desenăm, ne spălăm pe dinţi, spunem poveşti... Ei sunt obişnuiţi să doarmă cu mine sau cu mamaie. Nu sunt saci de cartofi să-i mutăm de colo-colo", a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru ziarul Click!. "Eu vreau să probez că sunt o mamă bună, responsabilă. El este iresponsabil pentru că nu şi-a mai văzut copiii de trei luni şi jumătate", a mai spus ea. "Nu mi se pare în regulă să-i ţină peste noapte pentru că domnul Prigoană nu ştie să facă un aerosol pentru copii, nu ştie cum să-i spele pe dinţi, nu ştie să-i culce, domnul Prigoană nu-i leagănă pe picioare pe copiii mei", a continuat ea.

În plus, Adriana Bahmuţeanu spune că Maximus şi Eduard ar fi grav afectaţi de plimbarea de la un părinte la altul. "E foarte greu să iei copilul ca pe un sac de cartofi să-i spui acum dormi cu tac-tu, acum dormi cu mă-ta, ar trebui ca domnul Prigoană să înveţe să fie părinte", a mai spus vedeta Bahmu.

Instanţa a decis să-i lase Adrianei micuţii în grijă, însă doar până la finalizarea divorţului, când va începe un nou proces pentru custodia finală a copiilor.

Mihaela Borcea ar mai fi vrut un copil

După divorţul de acţionarul dinamovist, Mihaela a rămas cu trei copii de crescut, gemenii Melisa şi Angelo şi Patrick, fratele mai mare al celor doi. Aşa cum a declarat, aceştia sunt cele mai de preţ diamante ale sale şi este mândră de ei.

Copiii lui Cristi Borcea sunt pe mâini bune. Mihaela are grijă să nu le lipsească nimic şi să crească frumos. De altfel şi bunele relaţii dintre foştii soţi îi influenţează pozitiv pe cei trei copii. O dovedeşte şi faptul că Mihaela i-a dus pe copii şi la spitalul în care Cristi Borcea a fost operat pe cord.
Fiul cel mare, Patrick, învaţă la un liceu din Elveţia şi e pasionat de box, iar gemenii sunt ţinuţi departe de indiscreţia presei. "Patrick este pasionat de box. A început să joace box încă din Elveţia şi se descurcă de minune. Băiatul cel mic (Mihai Angelo) este pasionat de fotbal, în vreme ce Antonia Melissa este fascinată de dansuri. Melissa este foarte atrasă şi de bebeluşi, iar acasă avem o colecţie impresionantă de trusouri. Cred că vrea să devină doctor. Dacă mama ei n-a putut, atunci măcar ea sa fie", a declarat Mihaela Borcea pentru ADPM.

Ea şi-a dorit sa devină din nou mamă, dar medicii i-au interzis să mai rămână gravidă. "Încă îmi mai doresc un copil, dar este imposibil. Nu mai pot rămâne însărcinată, pentru că acest lucru mi-ar afecta nişte probleme de sănătate deja existente şi mi-ar pune viaţa in pericol", a declarat Mihaela pentru Cancan.
În timpul căsniciei cu Cristi Borcea, Mihaela a pierdut mai multe sarcini, dintre care una la şase luni şi jumătate, când a fost aproape de moarte. Un alt moment greu a fost atunci când Mihaela Borcea a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală, deşi nu ştia că e însărcinată cu gemenii: "Din cauza unui tratament greşit, am trecut printr-o operaţie. Gemenii erau în stadiul de celule, atunci am simţit că mor", a povestit Mihaela Borcea.

Vica a avut dreptate: Piţurcă e tatăl copilului

Judecătoria Buftea a stabilit că antrenorul este tatăl copilului Victoriei Blochină, obligându-l pe omul de fotbal să-i plătească lui Edan Blochină o pensie lunară de 39.389 de lei. Copilul a rămas în grija mamei.

Victoria Blochina (36 de ani), fostă balerină la barul Melody din Bucureşti, a ieşit din anonimat după ce l-a acţionat în judecată pe Victor Piţurcă (55 de ani). Lituanianca a susținut că selecționerul echipei naționale de fotbal este tatăl copilului ei, Edan, în vârstă de patru ani și jumătate, și a mers la tribunal pentru a demonstra acest lucru. Procesul a trecut de mai multe termene, iar Pițurcă a fost obligat de instanţa Judecătoriei Buftea să efectueze testul ADN pentru a afla dacă este sau nu tatăl lui Edan, fiul fostei sale amante, Victoria Blochina. "Vreau ca el să-şi recunoască băiatul. Asta m-a determinat să fac acest pas. Sper din toată inima ca la finalul acestui proces de paternitate să-mi găsesc dreptatea. Pentru că, veţi vedea, chiar am dreptate. Îl cunosc încă de pe vremea când activam ca balerină la barul Melody, din Bucureşti. Am venit în România pe baza unui contract legal. Apăream, alături de mai multe fete, în diferite programe artistice. Aşa l-am cunoscut pe Victor Piţurcă, om cu care am fost împreună 15-16 ani. O relaţie lungă, din care a rezultat Edan, băieţelul nostru de patru ani. Oricum, am martori care pot susţine că am fost cu acest bărbat în toată această perioadă", a declarat Vica.

Lituanianca ştia ce spunea şi a câştigat la tribunal. "Instanţa admite în parte acţiunea, constată că pârâtul este tatăl minorului, pune în atenţia Serviciului de stare civilă competentă să opereze cuvenita menţiune în certificatul de naştere al copilului, stabileşte domiciliul minorului la reclamantă, urmând ca autoritatea părintească să se facă doar de ea, obligă pe pârât la plata a 39.389 de lei pensie lunară, începând cu data de 27 decembrie 2011 până la majoratul minorului", se arată în minuta Judecătoriei Buftea, care s-a pronunţat vineri în procesul de paternitate deschis de Victoria Blochină lui Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă are un salariu la echipa naţională a României de 35.000 de euro pe lună, dar acesta poate fi suplimentat de trei ori, în funcţie de performanţe. Pensia alimentară decisă de instanţă, aproape 8.600 de euro (un sfert din salariul lui Piţurcă-n.r.), este una dintre cele mai mari stabilite de judecători.

Catinca Roman: "Sunt mamă singură și nu mi-e ruşine"

Fiica adoptivă a lui Petre Roman (foto dreapta) o creşte singură pe fetiţa ei în vârstă de 13 ani.

În vârstă de 14 ani, Călina este rodul relaţiei de trei ani dintre Catinca Roman şi dansatorul Petre Dumitrescu, cu numele de scenă Bebe, fost membru al trupei lui Cornel Păsat. Ei s-au despărţit de mai mulţi ani, iar Catinca a spus de mai multe ori că are o relaţie bună cu Bebe şi că acesta este un tată responsabil, ajutând-o pe Călina atât cu sfaturi, cât şi cu bani.

Ea a negat zvonurile potrivit cărora fostul soţ îşi neglijează copilul. "Ultima dată când fiica mea şi-a văzut tatăl a fost în vară. Nu există ceva care să fi schimbat relaţia între mine şi fostul soţ, pentru că suntem despărţiţi de foarte mult timp. Eu am încurajat-o mereu pe fiica mea să aibă o relaţie bună cu tatăl ei, pentru că este important acest lucru pentu o fetiţă", a explicat Catinca Roman, săptămâna trecută, la "Poveştiri Adevărate", de la Acasă TV.

"Sunt o mamă singură și nu îmi este rușine cu asta. Mi-am dorit foarte mult un copil și cred că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Eu și tatăl Calinei nu ne-am înțeles, a fost nepotrivire de caracter și am considerat că este mai bine pentru copil să ne despărțim decât să crească într-o atmosferă tensionată. Îmi mențin părerea", a spus Catinca în octombrie pentru emisiunea amintită.

Rocsana Marcu are doi copii cu taţi diferiţi şi e tot singură

Vedeta a născut de două ori, dar nici unul dintre taţi nu a rămas alături de ea. Mayra, în vârstă de 5 ani, este fetiţa lui Ştefan Adrian Iliescu, iar Indira Maria, 1 an, este fetiţa lui Florin Moldoveanu. Culmea, cei doi bărbaţi au fost buni prieteni în trecut.

Rocsana a câştigat procesul cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului prefect de Giurgiu. Acum şase ani, ea a rămas însărcinată, iar Ştefan, băiat de bani gata,i-a oferit 20.000 de euro ca să facă avort. De atunci, el nu a mai dat nici un semn de viaţă, iar Rocsana şi-a crescut singură fetiţa. "Nu m-a întrebat niciodată nimic de Mayra. Nu a văzut-o niciodată, nu a dat nici măcar un telefon. Fetiţa e leită el. Nu şi-a văzut copilul decât în reviste", a declarat Rocsana.

În august 2010, vedeta l-a dat în judecată pe fiul fostului prefect de Giurgiu. Acesta a lipsit de la toate termenele şi a încercat diferite tertipuri pentru a scăpa. El a refuzat să facă testul ADN, iar instanţa s-a pronunţat la sfârşitul lunii octombrie, obligându-l pe acesta să recunoască fetiţa în acte.

Rocsana n-a avut noroc nici la a doua relație. În urmă cu șase luni, ea a rămas din nou singură după ce a decis să se despartă de iubitul ei. "La noi s-a distrus această relație când ne-am mutat împreună. Eu eram obișnuită să stau singură, el la fel, eu eram obișnuită cu spațiul mare. Era gelos, mă suna mereu să mă întrebe unde sunt. El se purta frumos cu Mayra, ca și cum ar fi fost fiica lui. Nu a fost să fie, dar nu regret nimic, pentru că am luat deciziile bune și m-am gândit la copii", a spus ea în emisiunea Cancan TV.

Întrebată dacă se simte în stare să o ia de la capăt cu un alt bărbat, Rocsana a mărturisit că trăiește cu speranța că într-o zi fiicele ei vor avea un tată. "Nu spune niciodată nu. El, tatăl Mayrei, își dorește foarte tare să ne împăcăm și face eforturi în acest sens, dar eu nu vreau. Dacă ar apărea acum un alt bărbat și m-aș îndrăgosti de el, aș încerca din nou", a explicat vedeta.

Oana Frigescu, reclamată și la Protecția Consumatorului de fostul soț

Știrista o întreține singură pe fiica sa, Maria, în vârstă de doi ani și jumătate, după ce a divorțat de Andrei Badiu.

Oana (31 de ani) și Andrei (32 de ani) au avut o nuntă frumoasă în 2009, deveniseră părinții unei fetițe superbe și păreau foarte fericiți împreună. Apoi, totul a luat-o razna. La un an și jumptate de la nuntă, în ianuarie 2011, Oana a depus actele de divorț, acuzându-și soțul de violență. A urmat un lung război pentru custodia fetiței lor.
La început, Oana îl evita pe Andrei și îi refuza dreptul de a-și vedea fata. Ziarul Cancan a scris că el a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis să-și vadă copilul.

După nenumărate acuzații de o parte și de cealaltă, în primăvara acestui an ei au ajuns la o înțelegere, de dragul fiicei lor. Știrista a respectat programul de vizite, iar când Maria a împlinit doi ani, i-a permis lui Andrei să o ia cu el acasă, unde i-a organizat o petrecere și să rămână la el peste noapte.

Potrivit Click!, următorul termen în procesul de divorţ al celor doi va avea loc la 14 mai şi se pare că acesta va fi şi ultimul, întrucât foştii soţi au decis să renunțe la conflict.

Oana Ioniță, "bebelușa" cu copil

Vedeta are o fetiță de doi ani, Isabel, dintr-o relație cu un spaniol.

Oana era foarte fericită când l-a cunoscut pe David (40 de ani), cu zece ani mai mare decât ea. David a studiat arhitectura la o universitate din Barcelona, lucrează în domeniul construcţiilor şi în prezent trăiește la New York. De dragul lui, Oana s-a mutat la Marbella, unde a născut-o pe Isabel, în noiembrie 2010. "Sunt foarte fericită! Îmi doream să devin mămică şi acum dorinţa mi s-a împlinit şi mie, şi mamei mele, care tot insista că vrea un nepot", spunea Oana atunci.

La puţin timp după naşterea fetiţei, însă, Oana şi iubitul ei au decis să se despartă, iar fosta "bebelușă" a revenit în România. "Ne-am despărţit la câteva luni de la naşterea lui Isabel. Nu a mai fost armonie, şi asta a fost. Acum sunt bine, contează că Isabel e fericită. Am avut depresie postnatală. Mama mea a fost cea mai importantă prezenţă din viaţa mea nu am simţit nicio clipă durerea despărţirii de David. Nu am niciun regret, mi-am dorit foarte mult copilul", a spus Oana Ioniţă la Acasă TV.

Ea a declarat că nu-i va cere în instanță fostului să plătească pensie alimentară: "Tatăl fetiţei este o persoană foarte ocupată şi amândoi am hotărât ca fetiţa să rămână în custodia mea. Nu este vorba de alte probleme, iar situaţia este foarte clară. Relaţia noastră s-a încheiat în urmă cu un an şi jumătate cu acordul amândurora. O cresc pe Isabel cum pot eu mai bine şi, cu ajutorul mamei mele, reuşesc să-i ofer micuţei tot ce are nevoie."

La un an şi jumătate de la despărţirea de tatăl fiicei sale, fosta colegă a "cârcotaşilor" areo nouă relație. Noul bărbat din viața Oanei se numeşte Florin şi se înţelege de minune cu Isabel. "Este iubitul meu cu care sper să-mi petrec toată viaţa, ne iubim şi e frumos. Este foarte bun prieten cu Isabel, se joacă împreună foarte mult, îi plac foarte mult copiii. Isabel îi spune 'tată', dar nu ştiu cât ştie ea ce înseamnă acest cuvânt. Se înţelege foarte bine şi cu mama, pentru că am o mamă foarte cool", a spus Oana Ioniţă la Acasă TV.

Geanina Ilieș are un băiat și mai vrea o fetiță

Vedeta TV a divorţat de Irinel Varga, tatăl băiatului ei, în urmă cu trei ani. Ea îşi creşte singură fiul, dar a rămas în relaţii bune cu fostul soţ.

În vârstă de 27 ani, prezentatoarea știrilor sportive este foarte mândră de fiul ei, Patrick (6 ani). "Dacă părintele îi arată copilului respect, bunătate, onestitate, prietenie şi generozitate, există mari şanse ca şi copilul să facă la fel", a spus ea pentru sfatulmamicilor.ro. Vedeta recunoaște însă că uneori e nevoie de prezenţa ambilor părinţi în viaţa celui mic: "Divorţul este extrem de dificil, atât pentru părinti, cât și pentru copil".

Trecută prin experiența neplăcută a unui divorț, Geanina a explicat că tentația de a da vina pe fostul soț nu este în avantajul copilului. "Mamele care creează o imagine negativă tatălui în mintea copilului consider că fac o greşeală extrem de mare. Copilul are nevoie de afecţiunea ambilor părinţi."

Întrebată dacă i-ar plăcea să mai aibă un copil, Geanina a spus că şi-ar dori o fetiţă. "Toate la timpul lor. Eu  îmi mai doresc un copil, iar dacă dă Dumnezeu o fetiţă este foarte bine. Patrick îşi doreşte foarte mult o surioară, însă toate lucrurile se întâmplă atunci când trebuie", a dezvăluit pentru Kanal D.