Divorțul anului: Victor Slav o părăsește pe Bianca Drăgușanu după ce l-a înșelat cu Adi Cristea

În toamna lui 2013 și-au unit destinele, nunta lor fiind considerată a fi evenimentul anului, iar acum Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au decis să divorțeze.

Potrivit ziarului Click, la doar patru zile după Revelion, Bianca şi-a lăsat soţul acasă şi a plecat singură la Paris. Acolo însă o aştepta Adi Cristea, despre a căror poveste de dragoste s-a zvonit că a continuat chiar şi după ce a început relaţia cu Victor Slav. Potrivit echipei de la “Un show păcătos”, cei doi au fost văzuţi luând masa într-un restaurant în oraşul iubirii.

“Cuplul” s-a întors în ţară luni, cu avioane diferite. La aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca a refuzat să comenteze, spunând că este doar o “coincidenţă”. Aceeaşi reacţie a avut-o şi fotbalistul.

Marți, Victor Slav a fost invitat la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, iar prezentatorul de la meteo a afirmat că este decis să divorțeze. "Eu ştiu atât. Soţia mea a plecat de acasă de joi seară. De atunci nu a mai fost acasă. Am bănuit că a plecat undeva. Mi-a dat oarecum de înţeles că o să plece cu nişte prietene. Am sunat-o, nu a răspuns, am vorbit pe WhatsApp, când am întrebat-o ce face, nu a răspuns. Mi-a dat seama că e cu cineva şi nu poate să vorbească", a declarat Victor pentru Cătălin Măruţă.

În momentul în care Măruţă l-a rugat să îi dea un răspuns privind căsnicia lor, Victor a confirmat că vrea să divorţeze. "Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi. Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează cu cine a plecat. Da, divorţez", a adăugat Victor.

Victor Slav a ținut să precizeze și faptul că a anunțat-o deja pe Bianca de decizia lui și că, deși încă o iubește, nu mai poate trăi lângă ea. "Nu am vorbit urât de nimeni, nu o să vorbesc urât de ea. Nu are relevanţă cu cine a plecat, important e că a plecat fără să îmi spună nimic. Am iubit-o şi o iubesc, dar sunt un om lucid. E o femeie frumoasă, care are multă ambiţie. Îmi cer scuze faţă de ea, faţă de familia ei dacă am greşit cu ceva. E decizia mea. I-am spus că vreau să divorţez, dar nu vreau să dau detalii", a continuat Victor.

Bianca nu se întoarce la Cristea...momentan!


În timp ce Victor Slav era invitat la Pro TV și vorbea despre divorț, la Antena 1 Dan Capatos oferea detalii despre idila de la Paris dintre Bianca și Cristea. "Uşor-uşor, mi-a povestit cum stau lucrurile. Pe scurt, a spus că-şi reproşează că i-a dat apă la moară lui Adi Cristea şi că a continuat flirturile cu el, nevinovate din punctul ei de vedere. Vinovate din punctul nostru de vedere. În baza acestor discuţii s-au întâlnit la Paris, sperând că Victor n-o să afle", a spus Capatos.



După ce Dan Capatos a spus tot ce avea de spus, Bianca Drăgușanu a intrat în direct la Antena 1 și a încercat să facă lumină în acest caz. "Nu cred că este momentul să mă justific pentru acţiunile mele. Îmi asum tot ce-am făcut. Nu mă loviţi cu picioarele, sunt în cădere liberă. Sunt îngenuncheată în propria viaţă, sunt la un pas să pierd un om pe care îl iubesc şi nu vreau să-l pierd. Nu trebuie să mă justific în faţa poporului, îmi asum ceea ce fac. Nu sunt dispusă să răspund la întrebarea «de ce?». Sunt convinsă că pot să-mi salvez căsnicia", a spus Bianca.

Bianca a fost întrebată și dacă se va întoarce la Adrian Cristea, iar răspunsul ei a lăsat loc de interpretări. "În momentul de faţă, răspunsul este nu. Oricum, cred că am pierdut tot", a spus ea.

Se știa că vor divorța în ianuarie


În luna noiembrie a anului trecut, postul România TV anunța în exclusivitate faptul că Victor Slav și Bianca Drăgușanu vor divorța în luna ianuarie a acestui an. Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluași contract, divorțul ar trebui să aibă loc undeva în jurul zilei de 21 ianuarie 2014.

8 Ianuarie 2014