Divă la plajă: Mariah Carey şi-a ascuns kilogramele în plus într-un costum special

Cântăreaţa în vârstă de 45 de ani şi-a lăsat doar bustul la vedere în vacanţa pe care a petrecut-o în Caraibe cu noul ei iubit.

După despărţirea cu scandal de Nick Cannon, Mariah Carey şi-a găsit repede consolarea într-o altă relaţie. Presa americană, citată de ziarul britanic Daily Mail, relatează că artista şi-a sărbătorit, weekendul trecut, ziua de naştere pe insula St. Barts, din Caraibe, împreună cu noul ei iubit, regizorul Brett Ratner. Acesta a negat informaţia, dar tabloidele au publicat mai multe fotografii în care el este surprins alături de Mariah.

Cântăreaţa americană pare să fi pierdut lupta cu kilogramele în plus. Ea a intrat în apa oceanului purtând un costum de înot care-i lăsa la vedere doar bustul generos, menit să-i atenueze silueta foarte pronunţată. În restul timpului petrecut pe plajă, ea şi-a pus peste costumul de baie o rochie de plajă lungă, de culoarea măslinelor verzi, care-i acoperea corpul, scoţându-i în evidenţă sânii. Ochelarii de soare nelipsiţi, atât pe faleză, cât şi pe plajă, pe care vedeta i-a păstrat şi când a intrat în apă, compensau machiajul minimalist, scrie Daily Mail.

Cântăreaţa americană, care i-a luat cu ea şi pe gemenii săi de trei ani, Monroe şi Moroccan, din mariajul cu Nick Gordon, a zburat cu noul iubit spre Caraibe la bordul avionului privat al miliardarului James Packer. Potrivit tabloidului britanic, cei doi şi-au sărbătorit amândoi zilele de naştere. Mariah a împlinit 45 de ani, iar Brett a făcut 46.

Tabloidul american RadarOnline a scris vineri că artista are o relaţie cu Brett Ratner. cei doi au mai colaborat la realizarea a opt videoclipuri, printre care şi cele ale pieselor "Thank God I Found You" and "We Belong Together". "Relaţia lor a progresat în ultimele săptămâni şi acum e ceva serios", a spus o sursă pentru publicaţia citată.

Un reprezentant al regizorului a dezminţit informaţia, calificând-o drept ridicolă. "Sunt prieteni foarte buni de mult timp", a declarat acesta.

Fotografiile făcute de paparazzi demonstrează însă clar că Mariah şi Brett au fost împreună în Caraibe şi s-au simţit bine împreună.

Ratner a mai avut o relaţie cu Serena Williams, între 2004 şi 2005, apoi cariera sa de regizor a înregistrat un salt considerabil, notează Daily Mail. În 2008, pe 8 aprilie, Mariah Carey şi Nick Cannon se căsătoreau în Bahamas, pe insula ei privată din Bahamas, după o relaţie de numai şase săptămâni. În august anul trecut, după mai multe luni de speculaţii, Cannon a anunţat oficial despărţirea lor. Cântăreaţa l-a acuzat pe Nick de infidelitate şi a cerut divorţul, dar păstrează o relaţie amicală cu fostul soţ, de dragul copiilor.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Martie 2015