Cum arată fără machiaj nepoata lui Elvis Presley: Nu are nimic de ascuns

Riley Keough, nepoata regelui Rock 'n' Roll-ului, Elvis Presley, e departe de strălucirea pe care o are pe covorul roşu.

Îmbrăcată sport, cu o jachetă carcoal cu glugă, cu fermoarul tras până la gât, şi cu pantaloni mulaţi negri, Riley Keough părea o turistă obişnuită miercuri, când a fost fotografiată în aeroportul internaţional din Los Angeles. Actriţa în vârstă de 27 de ani s-a întors din capitala Franţei, unde a participat la Săptămâna Modei de la Paris, şi tot bagajul ei era o pungă neagră din plastic şi gentuţa pe care o purta pe umăr.

Zborul lung a lăsat semne pe aspectul vedetei.

Riley era destul de obosită după lunga călătorie şi a renunţat la machiaj, folosind doar puţin ruj, iar pentru a-şi acoperi părul nearanjat, ea a preferat să-şi pună gluga pe cap.

Cu o seară înainte, nepoata lui Elvis a partipat la un cocktail organizat după show-ul Louis Vuitton la Paris, unde a purtat o ţinută şic - o haină neagră cu inserţii albe care contrasta cu botinele roşii, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Riley și-a început cariera în modelling la 14 ani şi a lucrat pentru branduri importante, precum Christian Dior, Dolce & Gabbana și Victoria's Secret.
La 20 de ani, ea a debutat în lumea filmului cu un rol în producţia "The Runaways", în care a jucat alături de Kristen Stewart şi Dakota Fanning.

Născută pe 29 mai 1989, Danielle Riley Keough este fata Lisei Marie Presley (fiica lui Elvis şi a Priscillei Presley), şi a muzicianului Danny Keough. Părinţii ei s-au căsătorit în 1988 şi au divorţat în Republica Dominicană, în 1994. După 20 de zile, Lisa Marie se căsătorea cu Michael Jackson, mariaj care a durat doi ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2017