Cum arată acum femeile rebele din anii 2000: Pink e o mamă excentrică

Au dominat muzica din anii 2000 cu stilul lor rebel, excentric și provocator. Aceste femei celebre s-au maturizat, au devenit mame și își continuă cariera.

Au răsărit pe scena anilor 2000 și s-au impus cu stilul lor neconvențional. De atunci au trecut aproape două decenii, iar vedetele de atunci continuă să strălucească. Dar între timp au trecut de la statutul de tinere rebele la cel de femei și de mame.

Bright Side
trece în revistă 10 vedete rebele din anii 2000 și transformările pentru care merită toată admirația.

Amy Lee

O generație întreagă a crescut ascultând muzica trupei americane Evanescence, în care se număra vocea acestei talentate artiste. Faimoasă pentru imaginea ei gotică și admirată pentru talentul său, Amy face și acum parte din această trupă. Este căsătorită și are un băiat.

Lily Allen

Lily era foarte neastâmpărată în copilărie: comportamentul ei obraznic i-a atras exmatricularea din școală. "Multă lume a avut de câștigat din educația primită, numai că la mine a fost altfel", a mărturisit ea într-un interviu. Acum, Lily are doi copii, continuă să cânte și se implică în multe acțiuni caritabile.

Britney Spears

Britney Spears este cea mai tânără cântăreață americană care a avut șase albume pe primul loc în topul Billboard 200. Cariera și viața ei au avut multe suișuri și coborâșuri, dar și-a regăsit echilibrul și se bucură din nou de succes. Britney are acum 39 de ani, doi copii și un iubit care o face fericită.

Avril Lavigne

"Complicated", "My Happy Ending" și "Girlfriend" sunt piesele cu care ea s-a impus în anii 2000. Numită "prințesa pop-punk" pentru că îi plăcea să poarte tricouri rupte, pantofi sport Converse și machiaj întunecat, Avril a fost considerată o artistă "anti-Britney" pentru că imaginea ei era mai puțin comercială și mai naturală. Avril a dispărut din centrul atenției după ce a suferit de borelioză, o boală declanșată de mușcătura unei căpușe. După mai mulți ani, ea a revenit în viața publică și arată foarte bine.

Christina Aguilera

Renumită pentru vocea sa inconfundabilă, solista este acum și ambasador UNICEF al Bunăvoinței. Revista Rolling Stone a inclus-o printre cele mai bune 100 de voci din toate timpurile, ierarhie în care ea era cea mai tânără. În prezent, ea are o carieră solo și își crește cei doi copii, o fetiță și un băiat.

Katy Perry

Vedeta s-a născut într-o familie foarte religioasă. Părinții erau credincioși fervenți și erau foarte stricți cu ea. Katy a abandonat școala la 15 ani, iar doi ani mai târziu a plecat și de acasă, urmându-și visul de a deveni cântăreață. Nu a reluat niciodată școala și are și acum unele probleme cu cititul, scrie Bright Side. În februarie 2019, Katy Perry s-a logodit cu actorul Orlando Bloom.

Pink

Inimitabila Pink are 40 de ani acum și este o soție și o mamă excentrică, așa cum a fost toată viața. Când era elevă, lucra la McDonald’s, dar a fost concediată pentru că mânca în continuu hamburgeri. Iar în 2005, în timpul unei curse de motocros, ea l-a cerut pe Carey Hart în căsătorie. În anul următor, ei au făcut nunta.

Kelly Osbourne

După o viață agitată, în care a luptat cu dependența și a slăbit enorm, Kelly a încercat să-și construiască o carieră în muzică pentru a dovedi că este mai mult decât fiica legendarului Ozzy Osbourne. Acum ea poartă haine diferite față de ținutele din anii 2000 și adoptă un look elegant care îi subliniază feminitatea.

Lindsay Lohan

Lindsay a devenit cunoscută încă din copilărie, când a jucat în câteva seriale la vârsta de zece ani. Cariera ei promițătoare s-a oprit în 2007, când două accidente auto și trei internări la dezintoxicare au făcut-o să piardă mai multe roluri importante. Acum ea administrează un club în Grecia, iar în ianuarie 2019, MTV a lansat un proiect care prezintă unul dintre cluburile vedetei, intitulat Lindsay Lohan’s Beach Club.

Rihanna

Hitul "Umbrella" care a făcut din Rihanna o vedetă a fost scris inițial pentru Britney Spears, dar agenții acesteia n-au fost atrași de această piesă. Melodia i-a fost propusă apoi lui Mary J. Blige, dar Jay-Z i-a dat-o Rihannei, iar flerul nu l-a înșelat: au trecut zece ani de la lansarea piesei, iar Rihanna este și acum una dintre cele mai importante voci.