Cum arată acum femeile celebre și frumoase din anii '80 și '90

Acum 30-40 de ani se numărau printre cele mai atrăgătoare femei din lume. Tinerețea lor a pălit, dar frumusețea nu s-a pierdut.

În anii '80, odată cu "explozia" televiziunii și a fenomenului pop, o nouă generație de fete a cucerit industria divertismentului consacrând noi standarde de frumusețe. După tendințele universale impuse de femei celebre, precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe și Brigitte Bardot, alte figuri noi au invadat industria filmului și a muzicii, iar imaginile lor erau peste tot, în reviste, pe posterele din camerele tinerilor, la televiziune.

Femeile celebre din anii '80 și '90 aveau toată lumea la picioare, iar succesul lor a inspirat milioane de tinere din întreaga lume.

Au trecut patru decenii de atunci, iar vedetele coloraților ani '80 și '90 au spus de mult adio tinereții, însă frumusețea lor este nepieritoare. Și nu doar la figurat - uitați cum arată cele două Liz, Hurley și Tyler! Fetele frumoase ale anilor '90 par doar că s-au maturizat, nicidecum să fi îmbătrânit!

Privind imaginile din perioada lor de glorie, e de înțeles de ce mulți dintre cei care au prins colorații ani '80 și '90 sunt nostalgici după acele vremuri.
Chiar și frumusețea era apreciată altfel atunci!

Foto: Bright Side

Liv Tyler

Fiica rockerului Steven Tyler a devenit celebră în 1993, după apariția în videoclipul "Crazy" al trupei Aerosmith, alături de Alicia Silverstone. De atunci a devenit și mai cunoscută, succesul ei ajungând la apogeu cu rolul din seria "Stăpânul inelelor". Liv s-a remarcat recent în serialul YouTube "Reunited Apart".

Michelle Pfeiffer

Născută în 1958, Pfeiffer a devenit celebră după "Scarface", în 1983. Rolul Catwoman din "Batman Returns" (1992) i-a întărit statutul de vedetă, apoi au urmat alte apariții importante. În curând ea va putea fi văzută în serialul Showtime "The First Lady".

Kim Basinger

Sex-simbol al anilor '80 și '90, Kim Basinger a cunoscut celebritatea ca fată Bond, în 1983. În 1989 a interpretat-o pe Vicki Vale în "Batman" și a dat lovitura cu rolul din "Nouă săptămâni și jumătate", în care a făcut pereche cu Mickey Rourke. Cele mai recente apariții ale actriței au fost în 2018, când a jucat în ultimele două filme ale trilogiei "Fifty Shades".

Brooke Shields

Vedeta a fost model în copilărie, apoi a devenit celebră cu rolul din "Laguna albastră" (1980). Brooke Shields a jucat recent în serialul "Jane the Virgin" și în filmul mexican "My Boyfriend’s Meds".

Heather Locklear

Heather Locklear a devenit cunoscută după ce a interpretat-o pe Amanda Woodward în serialul "Melrose Place", rol care i-a adus patru nominalizări la Globul de Aur și includerea în topul celor mai frumoase 50 de femei din lume, realizat de People. Ultima sa apariție în televiziune datează din 2016, când a apărut în "Too Close to Home", și 2017, când a avut o apariție în "Fresh Off the Boat".

Christina Applegate

Actrița americană a interpretat-o magistral pe Kelly Bundy în serialul de comedie "Familia Bundy". Ea și-a continuat cariera, iar recent a deținut rolul principal în serialul Netflix "Dead to Me", care i-a adus trei nominalizări la premiile Emmy și una la Globurile de Aur.

Denise Richards

Cunoscută pentru rolurile din "Starship Troopers" (1997), "Wild Things" (1998) și ca fată Bond după rolul din 1999, Denise Richards a fost considerată o bombă sexy a anilor '90. Ea a mai jucat până în 2020 în reality show-ul "The Real Housewives of Beverly Hills".

Elizabeth Hurley

Actrița engleză s-a remarcat la început prin relația cu Hugh Grant, dar apoi și-a clădit o carieră pe cont propriu. Liz a fost imaginea brandului Estée Lauder și a jucat în comedia "Austin Powers şi Organizaţia Secretă". Astăzi este foarte prezentă în televiziune și pe rețelele de socializare, continuând să uimească cu silueta sa și cu un look incredibil.