Cum arată acum actorii din serialul „The Nanny“ - „Dădaca“

Unul dintre cele mai amuzante și mai populare seriale din anii '90, "The Nanny" ("Dădaca") este un sitcom devenit clasic. Primul episod a fost difuzat de televiziunea americană CBS pe 3 noiembrie 1993. Au urmat 146 de episoade, întinse de-a lungul a șase sezoane, între anii 1993 și 1999.

Rolurile principale au fost interpretate de Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury și Madeline Zima.

Astăzi, cu atâtea seriale disponibile pe platformele de streaming, "The Nanny" a căzut puțin în uitare, dar titlul rămâne unul dintre cele importante din acest sector.

Vedetele de atunci au trecut prin multe schimbări și este interesant de văzut cum s-au schimbat în cei 21 de ani care s-au scurs de la difuzarea ultimului episod. Iată cum arată și ce au mai făcut actorii din "The Nanny" ("Dădaca")!

 

Foto: Bright Side

Maggie Sheffield / Nicholle Tom

Nicholle era o mică vedetă când a preluat rolul lui Maggie. În ultimii ani, ea s-a bucurat de succes în unele seriale TV precum "Gotham", "Rent-an-Elf" și "Ice Angel". Și-a făcut un nume și în înregistrarea de voce, jucând și în "Supergirl".

Maxwell Sheffield / Charles Shaughnessy

Nu se poate spune că încântătorul șef al dădacei și, apoi, soțul ei, Maxwell Sheffield, n-a ținut la Fran. În fond, a păstrat-o și după ce copiii au crescut și nu mai aveau nevoie de bonă. Charles Shaughnessy încă mai joacă, apare la televiziune, în filme, piese de teatru și chiar în jocuri video. Este, totodată, și lord britanic.

Grace Sheffield / Madeline Zima

Gracie era cel mai mic dintre copiii familiei Sheffield si, probabil, cea mai apropiată de familia lui Fran, în special de bunica acesteia, Yetta. Actrița care o juca, Madeline Zima, a apărut în câteva seriale importante, precum "Californication" și "Heroes", precum și în filmul "A Cinderella Story".

C.C. Babcock / Lauren Lane

C.C. (prescurtarea pentru "Chastity Claire") era rivala lui Fran. Cea care a interpretat-o, Lauren Lane, a fost perfectă pentru acest rol - în plus, și prenumele și numele ei încep cu aceeași literă! În ultimii ani, Lauren a apărut în mai multe producții de teatru, inclusiv în "Vanya and Sonia and Masha and Spike".

Sylvia Fine / Renee Taylor

Sylvia Fine, nume inspirat de cel real al mamei lui Fran Drescher, a fost un element în casa Sheffield cu mult înainte ca fiica ei să intre în această familie. Actrița care a interpretat-o, Renée Taylor, apare și acum în filme precum producțiile Netflix "The Do-Over" și "How to Be a Latin Lover". În ultimii ani, a înregistrat și voce și a interpretat-o pe mama Lindei în "Bob’s Burgers".

Niles Butler / Daniel Davis

În lunga sa incercare de a-si gasi dragostea, Fran a avut un om de partea ei: pe Niles, majordomul casei, cel care a tras sforile pentru ca șeful să se însoare cu Fran, chiar mai mult decât a uneltit mama ei! Nu vă lăsați induși în eroare de accentul lui - actorul Daniel Davis este originar din statul american Arkansas. În ultimii ani, Davis și-a exprimat talentul în teatru, strălucind în producții precum "Regele Lear" și "The Tempest".

Fran Fine / Fran Drescher

Fran Drescher a fost vedeta serialului. Ea a jucat-o magistral pe dădaca Fran Fine. De-a lungul anilor, Fran a învins un cancer uterin și a mai apărut în câteva sitcomuri, precum "Living With Fran" și "Happily Divorced". În 2010 a avut și propriul talk show de televiziune. În acest an, actrița a revenit în televiziune în sitcom-ul "Indebted", în rolul unei mame care se mută cu copiii ei adulți.