Cum arată acum actorii din „Blonda de la Drept“

S-au scurs aproape 20 de ani de la lansarea primului film „Blonda de la Drept“. Iată cum arată azi eroii producției din 2001!

Greu de crezut, dar în 2021 se vor împlini două decenii de la lansarea primului film "Legally Blonde" ("Blonda de la Drept"). Producția are și acum numeroși fani și a devenit o comedie clasică.

Elle Woods, interpretată perfect de Reese Witherspoon, cea care a furat inimile multor adolescenți, a rămas prototipul blondei descurcărețe care e în stare de orice ca să-și atingă scopul, cea care are tot ce-și poate dori o fată de vârsta ei: Miss iunie în calendarul campusului, este admirată de toate fetele, iar iubitul ei e cel mai arătos băiat din campus.

Doar un lucru îl împiedică pe iubitul ei, Warner, să o ceară în căsătorie, și de aici pornește toată intriga acestei comedii de succes: Elle e prea blondă pentru familia lui, cu tot ce poate decurge din această situație.

Succesul acestui film a determinat lansarea unei continuări, iar a treia este în faza de pre-producție. Desigur, Reese Witherspoon a avut numai de câștigat după acest rol. Bright Side ne arată cum s-au schimbat actorii din "Blonda de la Drept", la aproape 20 de ani de la lansarea filmului.

Reese Witherspoon (Elle Woods)

Reese a fost mereu o actriță de top și continuă să se bucure de succes la Hollywood. A terminat recent filmările la "The Morning Show", cu buna sa prietenă Jennifer Aniston și a apărut în miniseria "Little Fires Everywhere". În 2021 o vom vedea în "Sing 2" și, evident, în a treia continuare a titlului de succes "Blonda de la Drept".

Luke Wilson (Emmett Richmond)

Spre încântarea multor admiratoare, Wilson apare în multe filme și emisiuni. În acest an va putea fi văzut în două producții: "All the Bright Places" și "The Swing of Things". Cel mai interesant proiect pentru el va fi seria DC Comics "Stargirl", în care joacă rolul principal.

Selma Blair (Vivian Kensington)

Deși a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2018, Selma este activă și lucrează. Ea face parte din distribuția francizei "After" și va juca și în continuarea din 2020. Blair a apărut și în mai multe show-uri de televiziune, precum "Heathers", "Lost in Space" și are rolul principal în "Another Life".

Jennifer Coolidge (Paulette Bonafonte)

Vestea bună este că vom vedea pe Paulette și în "Blonda de la Drept 3". Până atunci, poate fi văzută în comedia "Like a Boss" (2020), precum și în sitcomul "2 Broke Girls".

Matthew Davis (Warner Huntington III)

După apariția din "Legally Blonde", Matt s-a concentrat pe cariera în televiziune. A avut roluri în mai multe seriale, cele mai cunoscute dintre acestea fiind "The Vampire Diaries" și "The Originals". În prezent este una dintre vedetele seriei fantasy "Legacies".

Holland Taylor (Professor Stromwell)

Actrița se bucură în continuare de succes - după ce a jucat în serialul "Mr. Mercedes" (2017), a făcut un rol bun în producția Netflix "To All the Boys: P.S. I Still Love You", lansată anul acesta. În curând va putea fi văzută și în "Bill & Ted Face the Music", cu Keeanu Reeves.

Ali Larter (Brooke Taylor Windham)

Timp de nouă ani, până în 2016, Larter a jucat în franciza "Resident Evil". Și cum titlul continuă să se bucure de succes, este posibil să revină în această producție. Acum poate fi văzută în serialul polițist "The Rookie" ("Recrutul").

Victor Garber (Profesorul Callahan)

Pentru Garber, acest an a adus sfârșitul serialului "Power", în care a jucat timp de șase sezoane. Asta nu înseamnă că nu are mult de lucru - actorul va putea fi văzut în următoarele filme, "Happiest Season" și "Kill the Poet".

Linda Cardellini (Chutney Windham)

Tocmai a jucat în serialul Netflix "Dead To Me", care va fi reînnoit cu al doilea episod. Linda are un rol și în "Fonzo", ecranizarea biografiei soției lui Al Capone, în care joacă cu Tom Hardy. De asemenea, poate fi văzută în "Marvel Cinematic Universe", în rolul soției lui Clint Barton (Hawkeye).