Cum ar fi arătat vedetele dacă ar fi rămas oameni obișnuiți: 16 imagini în care nu le mai recunoști

Celebritatea le-a schimbat viața pentru totdeauna. Dar cum ar fi arătat Nicole Kidman, Tom Cruise și Scarlett Johansson dacă acum ar fi fost oameni obișnuiți?

Mereu elegante și în formă, starurile ne-au obișnuit cu imaginea lor perfectă și este greu să ne gândim că ar putea arăta altfel. Însă Danny Evans, autorul proiectului Planet Hiltron, a făcut un joc interesant de imaginație. Cu ajutorul Photoshop, el a făcut din Nicole Kidman, Johnny Depp și alte celebrități niște oameni obișnuiți.

Artistul newyorkez a editat portretele mai multor vedete. Modificându-le trăsăturile, îmbătrânindu-le și schimbându-le coafurile și stilul vestimentar, Evans le-a adus foarte aproape de aspectul unor persoane normale, care nu se remarcă prin ceva anume.



Imaginile foarte reușite sunt surprinzător de credibile. Amuzante și cu o notă ironică, acestea ne oferă o altă perspectivă asupra unor personaje celebre - Johnny Depp ar fi putut arăta ca un traficant de droguri, iar Nicole Kidman și Gwyneth Paltrow par menite să fi devenit niște gospodine.


Foto: Bright Side

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2020