Cenușărese moderne: 8 femei obișnuite care au cucerit inimile unor actori celebri de la Hollywood

27 Iunie 2021
Foarte multe tinere visează să se căsătorească cu actori celebri, care sunt adesea idolii lor din filme de succes. Cei mai mulți dintre noi am spune că este imposibil, dar cu siguranță am greși.

Citește și: 9 vedete care s-au căsătorit cu prima lor iubire. Bono și Ali Hewson sunt împreună de 40 de ani

Dragostea nu ține cont de statutul social, conturile din bancă sau profesie, astfel că unii bărbați celebri și-au găsit marea iubire în cele mai surprinzătoare locuri și s-au căsătorit cu „femei de rând”, care nu aveau nimic de-a face cu viața glamour de la Hollywood.

Iată câțiva dintre bărbații celebri care s-au îndrăgostit până peste de cap de femei obișnuite:


Caroline Fentress și Chris O'Donnell

Caroline și Chris s-au cunoscut prin intermediul fratelui ei, care era un bun prieten al actorului. În ciuda faptului că soțul său este un star de cinema cu o avere impresionantă, Caroline continuă să lucreze ca învățătoare. Cei doi sunt căsătoriți din 1997 și au împreună cinci copii.

Luciana Barroso și Matt Damon

Înainte de a-l întâlni pe soțul său, Luciana Barroso nu era un star, nu apăruse în niciun film și nu călcase niciodată pe covorul roșu la un eveniment plin de vedete. De fapt, ea lucra într-un bar, în care Matt Damon a intrat într-o zi. Luciana i-a mărturisit actorului că îi plac la nebunie filmele lui. Cei doi s-au plăcut din prima clipă și au decis că vor să se cunoască mai bine. S-au căsătorit în anul 2005 și au împreună patru fiice.

Eve Mavrakis și Ewan McGregor

Franțuzoaica Eve Mavrakis și faimosul actor scoțian Ewan McGregor s-au întâlnit pe platourile de filmare. Însă Eve nu era o actriță celebră, ci o decoratoare de platou. Cei doi au patru copii împreună și deși păreau să trăiască o poveste de iubire inspirată din basme, au divorțat în 2020, după 22 de ani de căsnicie.

Rebecca Gleeson și Eric Bana

Rebecca Gleeson nu este nici actriță, nici cântăreață de succes. Este agent de publicitate și fiica unui fost șef al Curții Supreme de Justiție din Australia, deci nu se poate spune că provine dintr-un mediu complet necunoscut. Dar înainte de a-l întâlni pe Eric Bana, în anul 1995, nu era o persoană publică. Rebecca și starul australian s-au căsătorit în anul 1997 și au împreună doi copii.

Kyla Weber și Vince Vaughn

Când Kyla Weber și Vince Vaughn s-au întâlnit pentru prima dată, ea lucra ca agent imobiliar pentru o companie din Canada. Celebrul actor s-a îndrăgostit imediat de frumoasa canadiancă. S-au căsătorit în anul 2010 și au împreună doi copii.

Tara Wilson și Chris Noth

Și Tara Wilson era chelneriță atunci când și-a cunoscut viitorul soț, pe faimosul actor Chris Noth, cunoscut în special pentru rolul Big din serialul „Totul despre sex”. La fel ca personajul feminin din serial, Tara a așteptat mult timp până să fie cerută în căsătorie de Noth. Deși au o relație încă din 2001, s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii.

Alice Kim și Nicolas Cage

Povestea de iubire dintre Alice Kim și Nicolas Cage ar putea fi transformată cu succes într-un film romantic. Alice lucra ca ospătăriță într-un restaurant din Los Angeles, iar într-o zi Cage a luat masa în acel restaurant. Celebrul actor a fost fascinat de Alice. În ciuda faptului că cei mai mulți oameni erau sceptici în privința relației lor, cei doi au rezistat împreună 12 ani, fiind cea mai lungă relație a actorului american.

Zoe Buckman și David Schwimmer

Zoe Buckman era chelneriță când și-a cunoscut viitorul soț. Starul din „Friends” lucra la un film în Londra atunci când a intrat în restaurantul în care lucra Zoe pentru a lua masa. Întâlnirea pare să fi fost una predestinată pentru că cei doi s-au îndrăgostit din prima clipă.