Cea mai grea durere: 20 de părinți celebri care și-au pierdut copiii

Moartea face parte din existența noastră, acesta e un adevăr pe care trebuie să-l înfruntăm. Însă niciun părinte nu ar trebui să treacă prin chinul copleșitor de a-și înmormânta copilul. Nu există durere mai mare ca asta, iar oamenii care au trecut printr-o experiență atât de dureroasă demonstrează o forță impresionantă cu fiecare zi pe care o petrec pe Pământ fără copilul pierdut.

O asemenea soartă crudă nu pică doar pe umerii oamenilor obișnuiți - și părinții celebri au trecut prin asta.
Site-ul Your Tango trece în revistă mai multe personaje influente care au fost nevoite să înfrunte durerea după ce și-au pierdut copiii în circumstanțe tragice.

Joe Biden

În 1972, Neilia, fosta soție a celui care a deținut funcția de vicepreședinte al Statelor Unite în mandatul lui Barack Obama, conducea mașina în care se aflau copiii lor când s-a produs un accident rutier. Cei doi fii ai cuplului, Beau și Hunter au supraviețuit, dar mama lor și surioara de un an, Naomi, au murit.

Mia Farrow

Actrița a pierdut doi copii: fiica adoptivă, Tam, s-a stins din viață în 2000, din cauza unei malformații la inimă, iar fiica sa, Lark, a murit în 2008, din cauza unor complicații provocate de virusul HIV.

Sylvester Stallone

Fiul actorului, Sage, a murit la 36 de ani din cauza unui stop cardiac. Starul s-a consolat cu cele trei fiice, Sophia (21 de ani), Sistine (19) şi Scarlet (15) care acum cochetează cu modellingul.

Marie Osmond

Fiul cântăreței, Michael Blosil, s-a sinucis la vârsta de 18 ani, copleșit de depresie.

Pierce Brosnan

După ce și-a pierdut a doua soție, Cassandra Harris, cu care a fost căsătorit timp de 17 ani, răpusă de un cancer ovarian, actorul și-a crescut singur fiica. Charlotte Brosnan Harris a devenit și ea actriță și a murit la 41 de ani, tot de cancer ovarian.

Eric Clapton

Fiul artistului, Connor, a murit într-un incident tragic, la doar patru ani. El a căzut de la balconul hotelului, iar episodul cumplit l-a afectat enorm pe Clapton, care a compus piesa "Tears In Heaven" în memoria acestuia.

Keanu Reeves

Actorul și fosta lui iubită, Jennifer Syme, au avut o fetiță, Ava Archer Syme-Reeves. Aceasta a murit într-un accident auto, la vârsta de numai un an și jumătate.

Anna Nicole Smith

Cu doar șase luni înainte de moartea sa, vedeta și-a îngropat fiul, Daniel, care s-a stins din viață din cauza unei combinații fatale de medicamente prescrise pe rețetă.

Prince

Boy Gregory, fiul regretatului artist, a murit la o săptămână după naștere, din cauza sindromului Pfeiffer, o anomalie genetică caracterizată de fuziunea prematură a unor oase ale craniului. Prince a murit în aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani.

John Travolta

Moartea lui Jett, la doar 16 ani, l-a marcat puternic pe John Travolta.  Fiul cel mare al actorului avea autism și boala Kawasaki (sindromul limfo-cutaneo-mucos, o boală autoimună, caracterizată prin vasculita febrilă a vaselor medii și mici din organism) și a suferit o criză în timp ce se afla cu familia în vacanță, în Bahamas, în 2009. El a căzut și s-a lovit la cap, iar paramedicii chemați nu au reușit să-i salveze viața.

Willie Nelson

Billy, fiul muzicianului, s-a sinucis la 33 de ani, din cauza problemelor financiare.

Mike Tyson

Exodus Tyson a murit accidental, asfixiat. Băiatul fostului campion la box avea patru ani.

Robert Plant

Solistul trupei Led Zeppelin se afla în turneu când fiul lui în vârstă de cinci ani, Karac, a murit din cauza unei infecții severe la stomac.

Vince Neil

Fiica vocalistului trupei Mötley Crüe, Skylar, a fost răpusă de cancer la numai patru ani. Neil a înființat o fundație de caritate în memoria ei.

Roy Orbison

Cei doi copii ai cântărețului decedat în 1988, Roy și Anthony, au pierit într-un incendiu, în 1968. Orbison se afla în turneu atunci.

Dr. Dre

Andre Young Jr., fiul compozitorului de muzică rap, a murit la 20 de ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Loretta Lynn

Compozitoarea americană de muzică country și-a pierdut nu doar un copil, ci doi. Fiul ei, Jack Benny, s-a înnecat la 34 de ani în timp ce încerca să traverseze râul Duck, iar fiica, Sue, a murit de emfizem pulmonar, la 64 de ani.

Johnny Carson

Fiul cunoscutului actor și prezentator american de televiziune, Richard, a murit într-un accident rutier petrecut în 1991. Carson avea o ședință foto când s-a întâmplat tragedia.

Charlie Chaplin

Legendarul actor a avut 11 copii din patru căsnicii și din păcate a pierdut doi dintre ei. Primul său copil, Norman, a murit la doar trei zile după naștere. Aproape 50 de ani mai târziu, Charlie Chaplin Jr., a decedat din cauza unei hemoragii la plămâni.

Xhibit

Rapperul Alvin Nathaniel Joiner, cunoscut după numele de scenă Xhibit, a avut o pauză de mai mulți ani între lansările a două albume, din cauza morții celui de-al doilea său fiu. Născut prematur în 2008, acesta s-a stins din viață câteva săptămâni mai târziu. a avut o pauză de mai mulți ani între lansările a două albume, din cauza morții celui de-al doilea său fiu. Născut prematur în 2008, acesta s-a stins din viață câteva săptămâni mai târziu.