Bindi Irwin, fiica „vânătorului de crocodili“, s-a logodit de ziua ei

Bindi Irwin și iubitul ei american, Chandler Powell, sunt oficial logodiţi!

Fiica celebrului Steve Irwin s-a logodit chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani cu Chandler Powell, în vârstă de 22 de ani.

Fericitul cuplu a anunţat fericita veste pe Instagram, chiar de ziua de naştere a lui Bindi. Împărtăşind o fotografie cu inelul său de logodnă cu diamante, Bindi a scris:

"De ziua mea am spus "da" și "pentru totdeauna" dragostei vieții mele."

Ea a continuat: "Chandler, în urmă cu aproape şase ani m-am îndrăgostit de tine și fiecare zi de atunci a fost plină de aventură și fericire adevărată.

Aştept cu nerăbdare să ne petrecem toată viaţa împreună fiind soția ta".

"Să avem o viață de prietenie, sens și iubire necondiționată - Hai să ne căsătorim deja!", a adăugat fiica lui Steve Irwin.



Chandler a împărtășit un post similar pe propria sa pagină de Instagram.

"A spus da!", a scris el. "Acum aproape 6 ani ne-am cunoscut la Australia Zoo. Imediat m-am îndrăgostit de inima ei blândă și grijulie care radiază atât de multă lumină.
Să o cer de soţie în locul ei  favorit din grădina zoologică, înconjurată de animale, părea o modalitate perfectă de a începe acest nou capitol incredibil din vieţile noastre. Bee, te iubesc mai mult decât orice în lumea asta și întotdeauna o voi face. La mulţi ani."



Bindi este singura fiică a lui Steve Irwin şi l-a întâlnit pe Chandler în 2013, când acesta i-a oferit un tur al gărdinii zoologice din Australia.
Acum, Chandler lucrează alături de Bindi, mama sa Terri şi fratele ei, Robert, la Australia Zoo.

24 Iulie 2019