Ashton Kutcher a scăpat elegant de fosta nevastă: Actorul i-a dat o casă fiicei lui Demi Moore

Actorul i-a cedat fostei sale fiice vitrege, Rumer Willis, dreptul de folosință unică asupra unei case din Hollywood pe care au cumpărat-o împreună.

Starul în vârstă de 40 de ani care a fost căsătorit cu Demi Moore între anii 2005 și 2013, a cumpărat în 2009 o casă în Hollywood Hills cu două dormitoare pentru care a plătt 971.500 de dolari. El a semnat la achiziție un contract în care le-a trecut coproprietare pe Demi și pe fiica ei, Rumer.

Ashton, care acum este căsătorit cu actrița Mila Kunis, a tăiat ultima legătură dintre el și fosta soție, cedându-și jumătatea din această proprietate către Rumer, căreia i-a acordat dreptul deplin de proprietate asupra locuinței.

Documentele citate de publicația The Blast atestă că forma de proprietate în comun a fost schimbată.

Nu se știe dacă Rumer i-a plătit lui Ashton pentru jumătatea lui, dar site-ul menționat susține că proprietatea a fost vândută recent pentru 572.500 de dolari, puțin peste jumătate din prețul cu care a fost achiziționată, ceea ce denotă că Rumer ar fi urmărit doar să-și recupereze banii pe care i-ar fi dat actorului.

Pentru Ashton, această operațiune a fost mai complicată, întrucât soția lui, Mila Kunis, în vârstă de 35 de ani, a dobândit prin căsătorie dreptul de proprietate asupra casei și a trebuit să semneze un document prin care renunța la cota sa.


Ashton Kutcher s-a căsătorit cu Demi Moore, fosta soţie a lui Bruce Willis, în 2005, când el avea 27 de ani, iar ea - 42. Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. Divorţul lor a fost finalizat abia în 2013.

Kutcher are acum doi copii cu fosta colegă de platou Mila Kunis.
După divorţ, Demi Moore, în vârstă de 55 de ani, nu a mai început o relaţie. Actrița a mai fost căsătorită timp de 13 ani cu Bruce Willis, cu care are trei fiice - Rumer (29 de ani), Scout (26 de ani) şi Tallulah (24 de ani).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2018