Anda Adam o copiază în continuare pe Bianca Drăguşanu. Îl vrea înapoi pe Slav?

De când l-a pierdut pe Victor Slav, Anda Adam a căzut în depresie şi nu a mai reuşit să-şi găsească un bărbat alături de care să aibă o relaţie stabilă.

În momentul în care a aflat că Victor are o nouă relaţie, care s-a transformat mai apoi într-o căsnicie, Anda Adam a început să o copieze pe Bianca Drăguşanu, cea care îi devenise soţie lui Victor Slav. Cu toate că la începutul acestui an Bianca şi Victor au divorţat, prezentatoturl de la Pro TV fiind acum singur, Anda copiază în continuare fiecare gest al Biancăi.



După ce ani de zile a fost şatenă, brunetă şi blondă, Anda Adam s-a decis acum să se vopsească roşcat, fix aceeali nuanţă pe care Bianca Drăguşanu a avut-o la păr pe aproape toată durata relaţiei cu Victor Slav.

Mai mult de atât, cântăreaţa a pus recent pe Instagram o fotografie în care apare cu capul acoperit cu o şapcă, îmbrăcată cu o geacă neagră şi cu telefonul în mână. Nimic ciudat până aici, însă fotografia este realizată exact la fel cum s-a pozat şi Bianca în urmă cu mai multe luni.

Cel mai straniu este că, de mai bine de un an de zile, Anda Adam se fotografiază în ipostazele în care o face Bianca Drăguşanu, cântăreaţa părând că stă toată ziua pe pagina de Facebook a fostei soţii a lui Slav, iar apoi face tot ce face şi Bianca.
Mai mult de atât, Anda este acuzată în ultimul timp că a recurs la mai multe operaţii estetice, printre care şi de mărire a buzelor.



Dacă în trecut, pe când încă era doamna Slav, Bianca era deranjată de asocierea cu Anda Adam, acum se pare că vedeta nu mai dă o importanţă aşa mare acestui lucru. „Dacă-i place aşa cum arăt... Am fost surprinsă, dar asta înseamnă că avem aceleaşi gusturi.

Nu e nimic rău în asta“, a spus recent Bianca Drăguşanu despre faptul că Anda Adam o imită.

20 Martie 2014