Adrian Hădean pleacă de la Master Chef! De ce a fost demis celebrul bucătar?

Adrian Hădean nu va mai fi jurat Master Chef la Pro TV. Se pare că va fi înlocuit de Răzvan Exarhu, un cunoscut om de radio şi blogger, care a mai participat la o selecţie pentru această poziţie, dar a fost respins

O veste destul de tristă se referă la faptul că Adrian Hădean va părăsi show-ul ”Master Chef”, difuzat de Pro TV. Postul de televiziune nu i-a prelungit contractul, deşi unele surse anunţau că celebrul bucătar nu ar fi cerut o mărire de salariu.
Adrian Hădean, 39 de ani, a fost un personaj important al show-ului începând cu anul 2014. Alături de Patrizia Paglieri şi Florin Scripcă, ardelenaul a reuşit să ţină emisiunea în atenţia publicului după plecarea la Antena 1 a celor trei muşchetari: Florin Bontea, Sorin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.
Din păcate, după demisia şefilor care au lansat show-ul, toată lumea a avut de pierdut.

Noua echipă de juraţi de la Pro TV nu a reuşit să atingă nivelul de comunicare cu publicul pe care l-a avut prima echipă. Dar nici Antena 1 nu a beneficiat de charisma lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, neavând un format de emisiune potrivit pentru cei trei.
Pro TV nu a dat un comunicat oficial cu privire la concedierea lui Adrian Hădean, dar nici nu a anunţat care va fi soarta emisiunii Master Chef.

18 Mai 2016