9 cupluri de vedete care s-au despărțit în 2021

31 Decembrie 2021
Bill și Melinda Gates au șocat anul acesta când au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsnicie.

Citește și: Betty White își sărbătorește „majoratul”. Actrița împlinește 100 de ani și a organizat o petrecere cu nume mari de la Hollywood


Kim Kardashian și Kanye West au depus actele de divorț la începutul lui 2021, iar Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik s-au despărțit cu scandal, după ce mama supermodelului l-a acuzat pe Malik că ar fi lovit-o. 

Descoperă 9 cuplurile de vedete care și-au spus adio în 2021.

Foto: Hepta

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez


Jennifer Lopez și iubitul său, Alex Rodroguez, au anunțat pe 15 aprilie că se despart, în ciuda faptului că se pregăteau să se căsătorească. „Am realizat că suntem cei mai buni prieteni și vrem să rămânem astfel”, au spus ei într-o declarație comună. Jennifer și-a refăcut relația cu actorul Ben Affleck, cu care a fost logodită la începutul anilor 2000.

Kaia Gerber și Jacob Elordi


După un an de relație, fiica lui Cindy Crawford și iubitul său, actorul Jacob Elordi, s-au despărțit în luna noiembrie. Ei și-au spus adio la scurt timp după ce și-au făcut debutul împreună pe covorul roșu.

Shawn Mendes și Camila Cabello


Mendes și Cabello au anunțat printr-o postare pe Instagram în data de 17 noiembrie că s-au despărțit. Cei doi cântăreți au spus că și-au început relația ca cei mai buni prieteni și vor continua să fie cei mai buni prieteni și după despărțire.

Zayn Malik și Gigi Hadid


La finalul lunii octombrie, numeroase surse au confirmat că supermodelul Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik s-au despărțit. Ei au împreună o fiică în vârstă de un an, iar despărțirea a survenit după ce mama lui Gigi, fostul model Yolanda Hadid, l-a acuzat pe Malik că a lovit-o.

Kaley Cuoco și Karl Cook


Actrița din „Teoria Big Bang” și soțul său, Karl Cook, au anunțat în luna septembrie că s-au despărțit. Printr-o declarație comună, cei doi au spus că despățirea lor a venit pe cale amiabilă și că intenționează să rămână prieteni.

Kate Bosworth și Michael Polish


După o căsnicie de aproape opt ani, actrița din „Blue Crash” și regizorul Michael Polish au dezvăluit că divorțează. Kate a anunțat printr-o postare pe Instagram că relația lor s-a schimbat de-a lungul anilor și că nu mai formează un cuplu.

Bill și Melinda Gates


În luna mai, unul dintre cele mai bogate cupluri din lume au anunțat printr-o postare comună pe Twitter că se separă după o căsnicie de 27 de ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1994 și au împreună trei copii.

Kim Kardashian și Kanye West


Kim și Kanye au depus actele de divorț în luna februarie. Ei s-au căsătorit în mai 2014 și au fost un cuplu din anul 2012. Cele două vedete au împreună patru copii, dintre care doi au fost născuți de o mamă surogat.

Dua Lipa și Anwar Hadid


Cântăreața britanică de origine albaneză și modelul Anwar Hadid „au luat o pauză” în relație, potrivit unor surse citate de People. Cei doi au format un cuplu timp de doi ani.