8 femei celebre care ne inspiră cu frumusețea lor: Cum au trecut testul timpului

Timpul schimbă multe și își lasă semnele pe chipurile noastre, oricât am încerca să negăm și să împiedicăm acest proces. Dar aceste vedete nu și-au pierdut frumusețea!

Cu timpul, pe lângă obiectivele, gusturile și pasiunile noastre, și trăsăturile fizice se schimbă. Corpul nu minte dacă facem sau nu mișcare, dacă mâncăm sănătos sau dacă preferăm produsele fast food - ne poate trăda stilul de viață, poate arăta chiar și ce hobby-uri îmbrățișăm.

Mereu în prim-plan, vedetele știu cel mai bine cum să înfrunte trecerea anilor.

De la începutul carierei până în prezent, aspectul lor s-a schimbat, dar ele reușesc să facă față cu brio testului timpului. Bright Side ne arată cum s-au schimbat câteva femei celebre de-a lungul anilor. Un lucru este evident: orice ar face, nu-și pierd frumusețea!

Jennifer Aniston

Apreciată pentru rolul lui Rachel Green din "Friends", actrița a câștigat un premiu Emmy și Globul de Aur pentru interpretarea sa în acest serial. Jennifer Aniston s-a născut în 1969 și are 52 de ani pe care nu-i arată deloc. Personajul jucat de ea a devenit atât de popular, încât, ani la rând, chiar și azi, multe femei merg la coafor și cer să li se aranjeze părul în stilul "Rachel".

Jennifer Lopez

Cântăreața americană în vârstă de 51 de ani excelează ca actriță, dansatoare și femeie de afaceri și a câștigat numeroase premii pentru reușitele sale în muzică și în lumea filmului. Primul său rol a fost portretizarea cântăreței Selena Quintanilla, care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță.

Nicole Kidman

Actrița australiană în vârstă de 53 de ani și-a început cariera la 16 ani, dar a avut nevoie de timp pentru a se impune pe plan internațional. A atras atenția în 1989 cu rolul din thrillerul "Dead Calm", iar astăzi are în palmares un Oscar, patru Globuri de Aur, două premii Emmy și unul BAFTA. Între 2006 și 2009 a fost actrița cel mai bine plătită din lume.

Julia Roberts

Celebră pentru rolurile din câteva filme-cult, precum "Pretty Woman", vedeta în vârstă de 53 de ani este o actriță emblematică în segmentul filmelor romantice, dar a făcut și roluri dintr-un alt registru, cu greutate: interpretarea sa din "Erin Brockovich" i-a adus 20 de milioane de dolari în cont, ea devenind actrița cel mai bine plătită în anul 2000.

Meryl Streep

Cu trei Oscaruri în palmares și 21 de nominalizări la aceste premii, Meryl Streep este una dintre cele mai importante actrițe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 71 de ani a făcut multe roluri memorabile, dar merită aplaudată și pentru apariția din musicalul "Mamma Mia!", inspirat de muzica grupului ABBA. Ea a cântat chiar câteva piese.

Sandra Bullock

Talentata actriță americană are, incredibil, 56 de ani! A devenit celebră în anii '80, când a jucat în câteva comedii romantice. A avut și relații cu actori importanți, precum Matthew McConaughey și Ryan Gosling. Potrivit Bright Side, Sandra Bullock a fost actrița cel mai bine plătită între 2010 și 2013 și a câștigat 56 de milioane de dolari pentru rolurile sale.

Cate Blanchett

Actrița australiană în vârstă de 51 de ani este câștigătoare a numeroase premii, printre care două premii Oscar, trei Globuri de Aur, trei premii BAFTA și trei premii Screen Actors Guild. Apreciată pentru rolurile din trilogiile "Lord of the Rings" și "The Hobbit", Cate a interpretat cu succes și roluri negative, cel mai recent fiind cel din "Thor: Ragnarok".

Salma Hayek

Greu de crezut, dar acrița mexicană are 54 de ani. Salma Hayek și-a început cariera jucând într-o telenovelă, "Teresa". După câțiva ani în care a câștigat experiență, ea a făcut saltul în cinematografia americană, iar astăzi este una dintre cele mai celebre vedete mexicane de la Hollywood. Cel mai bun rol al său este interpretarea Fridei Kahlo, în 2002.