7 vedete supraponderale care au slăbit foarte mult. Transformări spectaculoase!

Kelly Osbourne a reușit să slăbească într-un timp scurt peste 30 de kilograme. Descoperă și alte vedete care s-au transformat complet după ce au adoptat diete sănătoase.

Sam Smith

Talentatul cântăreț și compozitor britanic era supraponderal atunci când s-a lansat în lumea muzicii, în urmă cu patru ani. Dar Sam a trecut printr-o transformare spectaculoasă, reușind să dea jos peste 20 de kilograme. Artistul în vârstă de 22 de ani a adoptat o dietă bazată pe legume, fructe și proteine sănătoase, dar și un program zilnic de exerciții fizice.

Kelly Osbourne

Fiica lui Ozzy Osbourne a fost toată adolescența obeză, iar acest lucru i-a afectat foarte mult încrederea în sine. Kelly a declarat în numeroase rânduri că a fost hărțuită și jignită de colegii de școală și nu numai. După o perioadă foarte tulbure, fiica starului rock a reușit să slăbească drastic, adoptând un stil de viață sănătos. Nu numai că are o formă fizică de invidiat, dar vedeta și-a schimbat radical și stilul vestimentar, fiind în prezent un reper de stil pentru multe tinere.

Christina Aguilera

Christina Aguilera a slăbit 20 de kilograme în urmă cu un an, la scurt timp după nașterea fiicei sale, cel de-al doilea copil al vedetei. Starul american a declarat că a renunțat la alcool, zahăr și la mâncarea nesănătoasă din restaurante.

John Goodman

Actorul John Goodman s-a decis să slăbească după ce a văzut o secvență dintr-un film în care a jucat. Acesta a fost șocat de felul în care arăta și a decis să scape de kilogramele în plus, dar și de dependența de alcool cu care s-a confruntat de-a lungul anilor. Actorul a reușit să slăbească 45 de kilograme.

Forest Whitaker

Și actorul Forest Whitaker a slăbit foarte mult. Starul american a reușit să dea jos 30 de kilograme, iar perioada scurtă de timp în care a slăbit a provocat îngrijorare în rândul fanilor săi. Dar actorul a declarat că este mai sănătos ca oricând, iar motivul pentru care a slăbit atât de mult este dieta vegetariană pe care a adoptat-o.

Tom Arnold

În urmă cu doi ani, actorul de comedie Tom Arnold a devenit tată, iar acest eveniment major din viața sa l-a motivat să slăbească peste 40 de kilograme. Tom a declarat pentru today.com că starea sa de sănătate era atât de proastă încât s-a temut că își va pierde viața, iar fiul său va rămâne fără tată.

Jennifer Hudson

Actrița și cântăreața Jennifer Hudson a avut o transformare spectaculoasă, reușind să slăbească 36 de kilograme. Vedeta a intrat în clubul de slăbit Weight Watchers și a devenit reprezentant al companiei dețiunute în prezent de Oprah Winfrey.
MAI MULT DESPRE: dieta, kilograme, vedete, slabit