7 fani care sunt în stare de orice ca să arate ca vedetele pe care le adoră

Toate vedetele au admiratori înfocați care le urmăresc cu devotament fiecare mișcare. Dar unii încearcă să se apropie cât mai mult de idolii lor, iar asta înseamnă că sunt dispuși să facă orice, chiar orice, pentru a semăna cu cei pe care îi adoră. Este cunoscut exemplul modelulului elvețiano-american Pixee Fox care și-a scos șase coaste ca să arate ca Jessica Rabbit.

Bright Side a comparat imaginile unor vedete și ale fanilor care le imită aspectul. Concluzia este că uneori de la pasiune până la obsesie nu-i decât un pas, iar unii îl fac fără să stea pe gânduri, ajungând să semene perfect cu idolii lor.

Madonna — Adam Guerra

A avut nevoie de 12 ani ca să-și vadă visul împlinit, dar Adam, din Los Angeles este convins că a meritat. El a devenit una dintre cele mai cunoscute sosii ale Madonnei și poate fi văzut periodic într-un spectacol în care apare cu numele de scenă Venus D-Lite.

Leonardo DiCaprio — Konrad Annerud

Modelul suedez și totodată skateboarder-ul Konrad Annerud seamănă frapant cu DiCaprio și ar putea juca în locul acestuia, că nimeni nu și-ar da seama. Amândoi seamănă însă la fel de bine cu un ilustru personaj istoric, Vladimir Lenin, remarcă Bright Side.

Kim Kardashian — Kamilla Osman

Kim are o mulțime de admiratoare care o imită, dar Kamilla Osman din Canada este cea mai cunoscută dintre ele. Ea susține că nu și-a dorit niciodată să semene cu Kim, dar după ce i s-a spus că seamănă cu starleta s-a străduit să facă această asemănare cât mai fidelă. A participat și la filmările unui episod din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", iar Kim a făcut un selfie cu ea și l-a publicat pe Twitter. Aproape că nu poți să spui care este Kim în această imagine!

Megan Fox — Cláudia Alende

Care dintre ele este Meghan Fox? Cea cu căciula pe cap. Asemănarea lor este incredibilă. Modelul brazilian Claudia Alende aduce mai mult cu Meghan Fox decât actrița însăși, remarcă Bright Side.
Claudia e la rândul ei celebră: are peste două milioane de fani pe Instagram, de două ori mai mulți decât Meghan!

Kylie Jenner — Amira Boualleg

Cea mai mică dintre surorile Kardashian are sosia ei în Franța. Amira Boualleg are 16 ani, trăiește în Paris și spune că oamenii au mereu senzația că o cunosc de undeva.
Ca și Kylie, Amira adoră cosmeticele și speră că într-o zi va reuși să-și lanseze propria linie de produse cosmetice.

Angelina Jolie — Chelsea Marr

Britanica Chelsea Marr a îndurat toate ironiile și acuzațiile trollilor de pe rețelele de socializare care râdeau de ea pentru că își dorea să arate ca Angelina Jolie. Asta a determinat-o să-și încheie cariera de model și să lucreze ca dublură a actriței. În ciuda comentariilor negative, ea mărturisește că se simte bine ca sosie a Angelinei.

Rihanna — Renee Kujur

India are o Rihanna a ei, foarte mândră de asemănarea cu celebra cântăreață. Renee are și un cont de instagram denumit badgalrene, în timp ce al Rihannei este intitulat badgalriri.
Asemănarea cu Rihanna chiar a ajutat-o pe Renee. În India, oamenii preferă modelele cu o piele mai albă și fetele cu pielea mai închisă își găsesc greu locul în această industrie. Imaginile modelelor cu pielea de culoare închisă sunt de obicei editate în Photoshop ca să arate "mai bine". Nimeni din această țară nu poate nega că Rihanna este o femeie foarte frumoasă și de aceea Renee se folosește de asemănarea cu ea pentru a depăși standardele de frumusețe din India.