5 vedete care s-au fotografiat goale pentru iubiţi, dar pozele au apărut pe internet

15 Aprilie 2013
Fiecare dintre noi are secrete, însă vedetele trebuie să le ţină foarte bine ascunse, pentru a nu apărea în presă. Unele dive au fost ghinioniste şi, după ce le-au trimis iubiţilor poze dezbrăcate, s-au trezit că apar pe prima pagină a tabloidelor.

Simona Sensual, victima lui Maharu?

La începutul acestei săptămâni, în tabloide au apărut mai multe fotografii cu Simona Sensual goală. Din imagini reieşea că fotograful a fost unul amator, iar Simona a făcut imediat lumină în acest caz, afirmând că a pozat goală pentru iubiţii ei. „Este o răzbunare de-a vreunui fost iubit“, a spus vedeta.

Sylvia, goală pentru liderul galeriei lui Dinamo

În urmă cu mai mulţi ani, pe vremea când Sylvia era elevă de liceu şi Mihnea Ionescu, liderul galeriei lui Dinamo, era profesor de geografie, între cei doi a fost o adevărată poveste de dragoste.

Pentru a-şi aduce aminte de ea şi atunci când nu este lângă el, Sylvia s-a pozat dezbrăcată şi i-a dat pozele lui Mihnea. „Râd şi acum când văd poza. Am vrut să-i fac o surpriză iubitului meu şi să realizez un pictorial sexy. I-a plăcut cadoul, eu aşa ţin minte“, a spus vedeta.

Monica Bârlădeanu, dezbrăcată în casa lui Bobby Păunescu

În toamna anului trecut, Bobby Păunescu a postat pe Facebook mai multe fotografii în care se poate vedea silueta unei femei goale, care s-a dovedit a fi Monica Bârlădeanu. „Fantomele există. O fantomă de Halloween m-a vizitat în casa mea din Hollywood“, a scris Păunescu pe reţeaua de socializare.

Şi Bianca Drăguşanu s-a fotografiat goală

Un fost iubit de-al Biancăi Drăguşanu a lansat ipoteza conform căreia vedeta s-a lăsat fotografiată nud la vârsta de 17 ani. Bianca a negat, la „Acces direct“, că informaţia ar fi adevărată, dar a recunoscut că a realizat câteva pictoriale incendiare pentru alţi foşti iubiţi.

Până la urmă, în presă au apărut mai multe fotografii cu vedeta goală, fostul ei iubit afirmând că pozele au fost făcute şi înainte, dar şi după o partidă de sex.

Delia Matache, victima propriei idei

În urmă cu mai mulţi ani, Delia Matache a avut o relaţie serioasă cu Edi Iordănescu. Din păcate, totul s-a destrămat, iar la câţiva ani după despărţire în presă au apărut informaţii că Delia a pozat dezbrăcată pentru Edi. Mai mult de atât, pe internet a apărut un filmuleţ în care cântăreaţa se ruga de iubitul ei să facă sex cu ea.