5 vedete care au atacat-o pe Bianca Drăguşanu. Află ce au de împărţit cu diva!

4 Septembrie 2013
A devenit, peste noapte, cea mai mediatizată vedetă din România, iar acest lucru nu a deranjat-o deloc, ba mai mult, a făcut-o să creadă că este cea mai mare vedetă din România. Este vorba despre Bianca Drăguşanu, „femeia de plastic“, după cum îi spun gurile rele, care se pregăteşte să se căsătorească cu Victor Slav.

Adrian Enache spune că Bianca Drăguşanu este o buruiană

Întrebat ce crede despre viitoarea soţie a lui Victor Slav, artistul a spus că nu o cunoaşte pe aceasta şi a comparat-o cu o buruiană. „Mă scuzaţi, dar nu ştiu cine e Bianca Drăguşanu. Iertaţi-mă, dar m-aţi prins nepregătit. Putem vorbi de Johnny Logan sau Tom Jones, cu care am cântat în deschiderea unui concert. Iarăşi ne lovim de oameni ieftini, în condiţiile în care ţara e plină de adevărate valori spirituale. Păcat că pierdem din vedere valorile şi dăm atenţie buruienilor“, a spus Adrian Enache pentru Ziarul Ring.

Anda Adam, supărată că a rămas fără iubit

De când s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam a atacat-o de mai multe ori pe Bianca Drăguşanu, fără a spune însă că se referă la aceasta. Recent, Anda a filmat un nou videoclip, iar coafura sa seamănă foarte mult cu cea a Biancăi, motiv pentru cârcotaşi să spună din nou că aceasta o imită pe viitoarea soţie a lui Victor Slav. „Măcar bretonul meu este adevărat, nu este aplicat“, a spus Anda Adam.

Mai mult, Anda Adam a vorbit în trecut şi despre aspectul ei fizic, făcând o paralelă cu silueta Biancăi Drăguşanu. „Sportul înseamnă sănătate, iar pentru mine contează mult să am un trup tonifiat, puternic. Asta nu înseamnă că îmi pierd din feminitate. Sunt o femeie cu forme, nu una anorexică ce se chinuie să arate precum un băţ crezând că asta îşi doresc bărbaţii“, a spus cântăreaţa pentru Adevărul.

Mircea N. Stoian o urăşte pe Bianca Drăguşanu

Fost coleg de platou cu Bianca Drăguşanu, Mircea N. Stoian spune acum că niciodată nu a plăcut-o pe iubita lui Victor Slav. „Urăsc ceea ce reprezintă Bianca Drăguşanu. Impostura, arivismul, superficialitatea, lipsa de consistenţă şi minciuna elaborată. Televiziunile tac, înghit şi o plătesc, pentru că tupeul ei nu are măsură. Bianca are marketingul şi minciuna în sânge. Mâine poimâine aflăm şi că de fapt va fi virgină când se va mărita cu Victor. Altă făcătură de presă. Punem pariu că se ceartă cu el sau apar zvonuri că îl înşală?“, a spus Mircea Stoian, pentru Evenimentul Zilei.

Dan Capatos nu crede în nunta Biancăi cu Victor

Chiar dacă mai este puţin timp până ce Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se vor căsători, Dan Capatos spune că nu crede în relaţia celor doi. „Eu nu cred în această nuntă. Eu am spus că starea de măritiş nu este compatibilă cu Bianca şi nu este ceva rău. Dacă va fi o nuntă sau dacă ei vor crea o familie, mie nu mi se pare una nimerită. Acum cine sunt eu să-mi dau cu părerea? Eu nu o văd pe Bianca măritată. Cel care se va însura cu Bianca va avea genul ăsta de viaţă pe care o are acum Victor. Mie, când spuneam asta înainte, îmi zicea lumea că sunt nebun. După Botezatu şi Adi Cristea, care au fost relaţii atipice în viaţa Biancăi, asta ar fi putut fi o relaţie OK. Iată ce se întâmplă, omul este învârtit într-un vârtej, în nişte scandaluri infernale din care nu poate să mai iasă. Ce om zdravăn la cap vrea să ducă o viaţă întreagă de iureş? Eu zic că este păcat pentru un om normal să intre într-o avalanşă de situaţii de genul acesta. Şi atunci cred că orice om care s-ar căsători cu Bianca va cunoaşte genul ăsta de situaţie care îl va speria. Din acest motiv, cred că un om zdravăn şi normal nu ar avea cum să se căsătorească. Bianca este genul de fată care atrage o grămadă de dezastre în jurul ei, dar căreia îi şi plac. Ea cochetează şi cu ziariştii, şi cu bârfa pe la televizor. Aşa că din acest motiv eu cred că nu se vor căsători“, a spus Dan Capatos.

Radu Banciu spune că Bianca este doar o păpuşă gonflabilă

Moderatorul de la postul B1 TV a vorbit, în această vară, despre Bianca Drăguşanu şi a spus cum o vede el pe aceasta. „O avem pe Bianca Drăguşanu, care avea imaginea unei păpuşi gonflabile expediată printr-un colet de la Potsdam către Valea Jiului, pe vremea lui Nea Nicu. Deci, tu erai un cetăţean român, aveai nişte prieteni saşi care plecaseră în RDG sau RFG, au trimis pachetul de la Potsdam şi o primeai pe asta acasă. Sigur, ţi-o confisca securitatea. Asta era Bianca Drăguşanu“, a afirmat Banciu.