5 cupluri de vedete care s-au cunoscut pe internet și s-au îndrăgostit

Dragostea nu are limite. Aceste vedete s-au îndrăgostit de la distanță și au devenit nedespărțite.

Statisticile arată că 4,20 de miliarde de oameni folosesc rețelele de socializare. Petrecem mai mult timp ca oricând în online pentru a căuta informații, pentru a ne distra, pentru a munci, iar distanțarea socială determinată de pandemia de COVID-19 a accentuat dependența de internet.

Izolarea a dus popularitatea aplicațiilor și site-urilor de întâlniri la un nivel fără precedent.

Conform datelor statistice, 7,86 de milioane de persoane folosesc instrumentele digitale în speranța că își vor găsi iubirea. Dar este, oare, posibil să-ți descoperi sufletul pereche pe internet? Se pare că da, răspunde Bright Side, care ne oferă exemplele a cinci cupluri de vedete care s-au îndrăgostit după ce s-au cunoscut online.

Priyanka Chopra și Nick Jonas

În 2018, Nick Jonas și Priyanka Chopra au organizat două nunți - una în stil occidental, urmată de o a doua, în stil hindus. Povestea lor de dragoste a început când Jonas i-a scris actriței de origine indiană un mesaj îndrăzneț pe Twitter: "Am auzit de la mai mulți prieteni comuni că ar trebui să ne întâlnim."

Zis și făcut: cei doi s-au văzut și s-au îndrăgostit, iar acum sunt căsătoriți.
 

Joe Jonas și Sophie Turner

Fratele lui Jonas, Joe, are și el o poveste de dragoste asemănătoare. El și soția lui, vedeta din "Game of Thrones", s-a logodit în 2017, după mai multe tentative ale prietenilor lor de a-i cupla. "Ne urmăream unul pe celălalt pe Instagram, iar el mi-a scris direct un mesaj într-o zi, pe neașteptate", a povestit Sophie Turner. De atunci, ea și Jonas sunt împreună, iar acum au și o fetiță, Willa.

Taylor Goldsmith și Mandy Moore

Una dintre vedetele serialului "This Is Us", Mandy Moore și-a cunoscut logodnicul pe Instagram - solistul trupei Dawes, Taylor Goldsmith. "Am făcut o poză a albumului și am pus-o pe Instagram. Cumva, Taylor a văzut-o și mi-a scris un mesaj. Am început să ne scriem, apoi am mers la o întâlnire, iar restul e istorie", a povestit Moore.

Dua Lipa și Anwar Hadid

În mai 2020, cântăreața a spus într-un interviu pentru Watch What Happens Live că relația cu Anwar Hadid, fratele modelelor Bella și Gigi Hadid, a început după ce ea l-a căutat și i-a scris un mesaj pe Instagram. Cei doi se știau și se mai văzuseră anterior, dar mesajul pe care ea l-a scris a declanșat scânteia iubirii lor.

Brittany Snow și Tyler Stanaland

Tyler Stanaland a căutat-o pe Brittany pe o rețea de socializare. "Aveam mai mulți prieteni comuni și de fapt el m-a căutat pe Instagram și a fost cam patetic", a povestit ea. Dar, inițiativa lui nu a rămas nerăsplătită: în 2020, Stanaland și Snow au devenit soț și soție.