4 vedete din România care au renunţat la carieră pentru viaţa de familie

16 Februarie 2015

Dacă multe dintre vedetele din ţara noastră au ajuns în lumina reflectoarelor pentru a se îmbogăţi şi a ajunge în patul oamenilor de afaceri din România, există şi celebrităţi care au renunţat la carieră pentru a fi aproape de oamenii pe care îi iubesc.

Roxana Ionescu vrea să dispară din lumina reflectoarelor

De ceva vreme, în presă se tot vorbeşte despre căsătoria Roxanei Ionescu, vedetă ce se iubeşte cu afaceristul timişorean Tinu Vidaicu.

Pentru a fi mai aproape de iubitul ei, „Mama natură“ a decis să renunţe la televiziune, anunţă jurnaliştii de la Libertatea, care spun că Roxana se va muta la Timişoara imediat după nuntă.

Adelina Chivu are grijă de fetiţe

Adelina Elisei era doar o prezentatoare frumoasă de la Antena 1, însă, odată ce l-a întâlnit pe Cristi Chivu, viaţa ei s-a schimbat radical. Cei doi s-au căsătorit şi au împreună două fetiţe, iar fosta vedetă de la Antena 1 s-a dedicat familiei.

Catrinel Sandu s-a mutat în SUA

Odată ce l-a întâlnit pe tenismenul Gabi Trifu, viaţa lui Catrinel Sandu s-a schimbat radical. Frumoasa blondă a renunţat la cariera din televiziune şi s-a mutat în SUA, alături de soţul ei. Ea spunea la acea vreme că vrea să devină profesoară de dans, dar că este în primul rând o soţie dedicată.

Tili Niculae nu mai apare în seriale

În urmă cu mai mulţi ani de zile, Tili Niculae era pe val, alături de Laura Cosoi şi Dana Rogoz. Cele trei erau actriţe în serialul „La bloc“, însă de câţiva ani, tânăra a renunţat la carieră.

Tili Niculae nu a mai apărut în niciun serial şi s-a concentrat mai mult pe creşterea fetiţei ei.