4 vedete din România care au pierdut sarcina. Suferinţa Simonei Pătruleasa!

11 August 2014
Visul oricărei femei este acela de a deveni mamă, însă unele trebuie să treacă prin multe suferinţe înainte de a avea un copil. Cea mai dureroasă veste pentru viitoarele mame este aceea că au pierdut sarcina, Simona Păruleasa trecând recent printr-un astfel de moment.

Simona Pătruleasa, distrusă de durere

Săptămâna trecută, Simona Pătruleasa a pierdut sarcina, la numai o lună după ce aflase că va fi din nou mamă. În urma unui control de rutină, vedeta a fost anunţată de medici că a pierdut sarcina pe care o anunţase cu atâta bucurie.

Fericirea vedetei a fost cu atât mai mare când a aflat că este însărcinată pentru că s-a chinuit să rămână gravidă cu fiica sa Ingrid, care acum are trei ani.

Reghe nu s-a putut bucura de victoria Stelei

În primăvara anului trecut, Anamaria Prodan trebuia să fie fericită, însă a aflat că a pierdut sarcina şi a fost operată. Totul s-a întâmplat într-o zi în care Steaua, echipa antrenată de Reghecampf, soţul Anamariei, a jucat împotrivta echipei Pandurii. Deşi echipa lui a câştigat meciul, antrenorul nu s-a bucurat de victorie şi a plecat imediat după meci să-şi vadă soţia.

Bianca Drăguşanu, nevoită să facă avort

În vara anului 2011, pe când era iubita fotbalistului Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu a aflat că este însărcinată. Din păcate pentru vedetă, fătul nu se dezvolta normal, iar Bianca a fost nevoită să facă avort.

Oana Zăvoranu, avort spontan

În acelaşi an în care şi Bianca Drăguşanu a pierdut sarcina, Oana Zăvoranu a făcut un avort spontan. Se pare că, imediat după ce a divorţat de Pepe, Oana a mers la un control medical, iar doctorii i-au spus că ea fusese gravidă, dar a pierdut sarcina în urma unui avort spontan cauzat de stres.