4 vedete care s-au căsătorit în secret! Turcescu şi Brenciu, ultimii pe listă

30 Septembrie 2014
Majoritatea vedetelor fac mare tam-tam cu nunţile lor, însă există şi celebrităţi care preferă ca acest eveniment să fie păstrat secret. Chiar şi aşa, presa tot reuşeşte să afle că vedetele şi-au pus pirostriile.

Robert Turcescu îşi doreşte un copil

După ce la sfârşitul anului trecut a pus capăt relaţiei pe care o avea cu Oana Sârbu, Robert Turcescu a decis în acest weekend să se căsătorească cu noua lui iubita.

Prezentatorul în vârstă de 39 de ani a făcut nunta în secret şi nu a vrut să comenteze pe tema mariajului, ci doar a menţionat că este foarte fericit şi că îşi doreşte un copil, potrivit România TV.

Horia Brenciu, nuntă după 42 de ani de burlăcie

În acelaşi weekend în care s-a căsătorit Robert Turcescu a făcut nunta şi Horia Brenciu. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Boteanu din Capitală, iar în apropierea localului în care a avut loc şi petrecerea.

Nunta lui Brenciu s-a vrut a fi una în secret, însă cei de la Click au anunţat în exclusivitate despre fericitul eveniment.

Ioana Băsescu, petrecere la Azuga

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civilă având loc în secret la începutul verii la Primăria Azuga, în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor, notează Mediafax.

Presa relata că fata cea mare a preşedintelui, Ioana, a fost cerută în căsătorie în 2013, de Crăciun, de avocatul Radu Pricop, care provine dintr-o familie cunoscută din Suceava, tatăl acestuia fiind fostul senator PSD Radu Pricop.

Cristina Dochianu s-a măritat în secret anul trecut

Prezentatoarea TV Cristina Dochianu s-a măritat în secret anul trecut, anunţând pe Facebook faptul că a devenit doamna Fogarassy. „Cristian Fogarassy este numele soţului meu. Am făcut joi cununia civilă, la care au participat doar părinţii şi naşii. A fost ceva foarte restrâns. Nunta o vom face la anul“, spunea atunci Cristina Dochianu.