20 de actori care se urăsc și refuză să lucreze împreună

18 Noiembrie 2017
Fie că lucrezi într-un birou sau pe un platou de filmare, nimeni nu îți poate garanta că te vei înțelege bine cu toți colegii. Dar atunci când ești nevoit să lucrezi alături de o persoană cu care nu te înțelegi, slujba devine în mod sigur mai dificilă și mai neplăcută. Dacă pe platourile de filmare pot fi înlocuiți destul de ușor membri ai staff-ului precum cameramani sau secretare, este cât se poate de greu să concediezi un actor de top.
De aceea, în unele cazuri actorii care nu s-au înțeles absolut deloc la filmări au fost nevoiți să strângă din dinți și să finalizeze împreună proiectul. Iată câteva staruri care nu s-au înțeles deloc pe platourile de filmare și nu vor să mai lucreze împreună:

Paris Hilton și Tina Fey

Tina Fey este una dintre cele mai talentate actrițe de comedie de la Hollywood, apreciată pentru profesionalismul de care dă dovadă la fiecare proiect. Dar dacă ar fi cineva alături de care Tina nu ar mai lucra niciodată, atunci aceea este Paris Hilton. Cele două au lucrat împreună când Hilton a fost gazda unui episod Saturday Night Live în 2005. Tina Fey a spus apoi despre Paris că este nepoliticoasă, că este plină de ea și mai mult decât atât, că refuza să joace unele scene, făcea glume pe seama greutății celorlalte actrițe și le vorbea urât celor din echipa tehnică. Fey a mai spus că nu are de gând să mai lucreze vreodată cu Paris Hilton.

James Franco și Tyrese Gibson

Cei doi actori au jucat împreună în 2006 în filmul Annapolis. Dacă pe ecran par să se potrivească perfect, pe platoul de filmare au întâmpinat probleme. După filmări, Gibson a declarat că nu dorește să mai lucreze vreodată cu James Franco. Potrivit declarațiilor lui Gibson, Franco era cu adevărat violent în scenele în care ar fi trebuit să mimeze că se luptă. "De fiecare dată când intram în ring pentru scenele de box sau chiar și atunci când repetam, omul acesta mă lovea cu toată puterea. Am simțit că mă atacă personal. A fost foarte ciudat", a spus Tyrese Gibson. Întrebat despre această situație, Franco și-a recunoscut vina, susținând că este un actor care intră foarte bine în pielea personajelor sale.

America Ferrera și Lindsay Lohan

Nu este un secret faptul că Lindsay Lohan a avut unele perioade foarte tulburi în cariera sa și în viața personală. Dar asta nu i-a împiedicat pe producătorii serialului "Ugly Betty" să o includă în show și să-i ofere un contract pentru șase episoade. Dar cu toate acestea, actrița a reușit să apară în numai patru episoade din cauza comportamentului său haotic. America Ferrera, vedeta serialului, a declarat că nu poate lucra alături de Lohan și le-a cerut producătorilor să renunțe la colaborare. Potrivit echipei de producție, Lohan a provocat o mulțime de probleme. Venea la filmări cu o gașcă de prieteni, fuma fără oprire și și-a distrus cabina de probă atât de mult încât a fost necesară renovarea ei după ce Lohan a plecat. În mod sigur, cele două actrițe nu vor mai lucra împreună.

Alyssa Milano și Shannen Doherty

Disputa dintre cele două actrițe din serialul "Farmece" ar putea fi una dintre cele mai lungi de la Hollywood, deși în ultimii ani au reușit să îngroape securea războiului, în special după ce Shannen a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, iar Alyssa și-a exprimat îngrijorarea pentru fosta colegă de platou. Problemele dintre cele două staruri au început odată cu filmările pentru serialul "Farmece", difuzat în anii '90. Antipatia dintre ele era atât de mare încât Doherty a părăsit show-ul după al treilea sezon.

Kate Beckinsale și Luke Wilson

Kate Beckinsale și Luke Wilson au jucat împreună în filmul "Vacancy", lansat în anul 2007. Chimia dintre ei este una puternică pe ecran, dar pe platoul de filmare se pare că relația dintre ei a fost una de coșmar. Mai mult decât atât, cei doi nu mai au de gând să lucreze vreodată împreună. Potrivit declarațiilor făcute de Kate, Luke Wilson avea un comportament de "divă". Wilson venea târziu la filmări, de cele mai multe ori era mahmur și se lăuda cu cuceririle lui amoroase.

Reese Witherspoon și Vince Vaughn

Doi actori foarte talentați, dar pe care probabil că nu îi vei mai vedea prea curând în același film. Nu se poate spune că se urăsc, dar au stiluri de lucru atât de diferite încât nu pot lucra împreună. Cei doi au jucat în filmul "Four Christmases", lansat în 2008, și au avut opinii diferite asupra programului, modului de lucru și asupra repetițiilor. Witherspoon, care este o actriță organizată și vrea să știe din timp ce scene urmează și cum sunt planificate, a fost scoasă din ritm de stilul haotic de lucru al lui Vaughn.

Alec Baldwin și Shia LaBeouf

Shia LaBeouf a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai "tulburați" actori de la Hollywood. Gesturile controversate l-au pus în ultimii ani într-o lumină destul de proastă. Dar se pare că nu doar comportamentul lui LaBeouf este de vină în relația tensionată pe care acesta o are cu Alec Baldwin. Cei doi actori au jucat împreună în filmul "Orphans". LaBeouf s-a plâns că Baldwin nu își învăța replicile și erau nevoiți să repete la nesfârșit aceleași scene. Deși Alec Baldwin s-a oferit să părăsească proiectul, regizorul Dan Sullivan l-a concediat în schimb pe Shia LaBeouf.

Jennifer Aniston și Leslie Mann

Actrițele Jennifer Aniston și Leslie Mann sunt rareori văzute împreună, iar motivul este acela că nu se înțeleg prea bine. Cele două staruri au jucat pentru prima și ultima dată împreună în filmul "She's the One", iar pentru Jennifer se pare că a fost suficient. Jennifer Aniston a declarat că nu a acceptat să mai joace într-un film realizat de Judd Apatow de teamă să nu lucreze iarăși alături de Leslie Mann, soția acestuia. Aniston s-a referit la Mann numind-o "nevasta din iad".

Lucy Liu și Bill Murray

Te-ai întrebat vreodată de ce actorul Bill Murray a fost înlocuit de Bernie Mac în cel de-al doilea film "Charlie's Angels"? Se pare că relația tensionată cu Lucy Liu ar fi motivul din spatele acestei modificări. Cei doi nu s-au înțeles deloc încă de la începutul filmărilor. Murray, care de obicei nu ținea cont de scenariu, critica adesea modul în care Liu interpreta anumite scene. Mai mult decât atât, la un moment dat actorul a întrerupt-o pe Lucy Liu în mijlocul unei scene spunându-i că nu joacă bine. Iar actrița și-a pierdut cumpătul și l-a atacat. Drept urmare, cele două celebrități nu doresc să mai colaboreze vreodată.
MAI MULT DESPRE: actori, vedete, filme