12 vedete despre care nu știai că sunt prieteni din copilărie

Ce șanse sunt ca doi prieteni din copilărie să ajungă foarte celebri? Se pare că destul de mari, dacă luăm exemplul acestor staruri care se cunosc de mici.

Tobey Maguire și Leonardo Dicaprio

Acești actori faimoși, care au jucat împreună în ecranizarea de succes "Marele Gatsby", s-au întâlnit prima dată în copilărie, pe vremea când ambii voiau să intre în industria cinematografică. Sunt în continuare foarte buni prieteni.

Elijah Wood și Macauley Culkin

Starurile din "Stăpânul inelelor", respectiv "Singur acasă", s-au cunoscut în anul 1993 pe platourile de filmare ale producției “The Good Son”. S-au împrietenit imediat și păstrează în continuare legătura.

Justin Timberlake și Ryan Gosling

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii pentru copii "The Mickey Mouse Club". Nu doar că au fost prieteni buni în copilărie, dar au fost chiar frați din punct de vedere legal. Mama lui Justin Timberlake a fost de acord să fie tutorele lui Ryan Gosling, până când mama acestuia a reușit să se mute din Canada în Florida.

Demi Lovato și Selena Gomez

Cântăreața Selena Gomez și actrița Demi Lovato s-au cunoscut pe când aveau numai șapte ani, când au jucat împreună în show-ul pentru copii "Barney and Friends". În prezent staruri de succes, pe cele două le leagă în continuare o prietenie puternică.

Brooke Shields și Matt Dillon

În anii '80, Brooke Shields și Matt Dillon erau de nedespărțit. Dillon a fost la un pas de a primi rolul din Laguna Albastră, filmul care a făcut-o celebră pe Brooke, dar a refuzat din cauza scenelor în care ar fi trebuit să apară nud.

Ben Affleck și Matt Damon

Prieteni din timpului liceului și apoi colegi de facultate, Ben Affleck și Matt Damon au făcut istorie la Hollywood după ce scenariul pe care l-au creat împreună a devenit filmul de succes "Good Will Hunting", în care au jucat alături de Minie Driver. Prietenia lor este în continuare foarte puternică.
MAI MULT DESPRE: prieteni, vedete, copilarie