12 vedete care n-au fost frumoase în trecut: S-au transformat total

În copilărie și în tinerețe nu ieșeau în evidență prin frumusețe. Dar, în timp, aceste vedete au trecut printr-o transformare completă, iar acum sunt printre cei mai frumoși oameni din lume.

Chipurile și siluetele perfecte de pe copertele revistelor pe care le admiră azi toată lumea arătau cu totul altfel în trecut. Aceste vedete s-au transformat total după ce în copilărie, adolescență sau tinerețe făceau parte din categoria "rățușca cea urâtă".

Acum se numără printre cele mai cei mai frumoși și mai cunoscuți oameni din lume, au milioane de fani și au devenit imaginea unor branduri importante.

Bright Side ne aratâ cât de mult se pot schimba oamenii în timp: iată 12 vedete care n-au fost mari frumuseți în trecut, dar care acum sunt printre cei mai sexy oameni din lume.

Demi Moore - 1970, 2010

În copilărie, actrița americană a suferit de strabism. La începutul carierei, ea a trecut prin două operații pentru a scăpa de această afecțiune oculară.

Chris Pratt - 2003, 2017

În tinerețe, actorul credea că talentul lui este de ajuns pentru a avea succes, dar după câțiva ani s-a trezit la realitate: și-a dat seama că nu arăta potrivit pentru a atrage atenția și a început să se ocupe mai mult de aspectul său fizic. Așa cum arată acum, e greu de crezut că Pratt a avut probleme cu încrederea în sine.

Katy Perry - 1999, 2012

Katy nu a fost mereu mulțumită de aspectul ei fizic. În adolescență, ea își dorea să aibă un corp de model și purta lenjerie Spanx. Cu timpul, a învățat să se accepte așa cum este și a declarat cu mândrie: "N-am corpul lui Kate Moss, dar sunt foarte mândră și fericită cu al meu."

Rihanna - 1998, 2008

"Întotdeauna găsim defecte la noi înșine", a spus Rihanna cândva. Cântăreața a dezvăluit că are încredere în ea doar pentru că are succes. "Înainte eram nepricepută, îmi puneam mâinile pe genunchi și stăteam în tăcere, mă jenam de toată lumea", a mărturisit ea.

Dwayne Johnson - 1990, 2016

Dwayne a început încă din copilărie să-și clădească încrederea în sine. El consideră că munca din greu investită în slujba sa a fost modul perfect de a-și împlini visul. "Perfecțiunea nu există, dar trebuie să tragi de tine ca s-o atingi... Asta îți aduce succesul", a declarat starul.

January Jones - 1989, 2014

Deși în copilărie avea un aspect băiețesc, actrița și modelul nu a dus niciodată lipsă de încredere în sine. January Jones se ferește de operațiile estetice și spune că look-ul ei tineresc poate fi atins cu câteva trucuri.

Shakira - 1990, 2012

Privind la ținutele din clipurile și din concertele ei, nimeni nu ar putea crede că Shakira și-a pierdut în adolescență încrederea în sine.

Justin Timberlake - 1996, 2016

Deși nu era un copil urât, Justin nu se număra printre cei mai populari băieți. Dar timpul a fost de partea lui. "Tot ceea ce te-a făcut de râs, tot ceea ce te-a făcut ciudat în ochii altora când erai copil te va duce spre succes în viața de adult", a spus Justin.

Kate Winslet - 1985, 2016

În timpul școlii, Kate era ironizată și i se spunea că e grasă. Cu greu, după mulți ani, ea a descoperit că se poate accepta așa cum este și a învățat să caute avantaje în tot ce face. "Sunt o femeie normală cu un chip normal. Nu vreau să slăbesc. Am lucruri mai importante de făcut", a spus vedeta din "Titanic" și "The Reader".

Adam Levine - 1996, 2016

În pofida mai multor experimente nereușite cu aspectul său în tinerețe, Adam nu a dus lipsă de atenție. Cântărețul lucrează constant la aspectul său pentru că publicul său feminin e mereu cu ochii pe el.

Nicki Minaj - 2002, 2016

În copilărie, Nicki a avut complexe legate de aspectul ei fizic. Când a început să aibă succes în showbiz, ea a investit mult timp, muncă și bani în look-ul ei, iar imaginea sa este complet schimbată acum. Deși nu reprezintă un etalon de frumusețe feminină și de stil, artista este împăcată cu look-ul ei și și-a reclădit încrederea în sine, iar asta este tot ce o interesează.

Kate Hudson - 1993, 2016

Părinții și-au dorit ca ea să aibă o profesie mai practică, poate și datorită aspectului ei destul de obișnuit în adolescență. Urechile ei au atras mereu atenția, dar asta nu a oprit-o niciodată pe Kate să-și urmeze visul de a deveni actriță. "Sunt destul de mulțumită de corpul meu. Sunt imperfectă. Imperfecțiunile sunt aici. Oamenii le vor vedea, dar o viață avem!", a declarat vedeta.