12 copii de vedete care au crescut și au devenit de nerecunoscut

Copiii pe care acum câțiva ani îi cunoșteau milioane de oameni s-au schimbat enorm. Părinții lor celebri au de ce să fie mândri!

Au fost niște copii norocoși, răsfățați și adorați. Acum sunt pe picioarele lor și calcă pe urmele părinților lor faimoși. De la Jaden Smith, talentul fiu al actorului Will Smith, la Brooklyn Beckham, acești copii au fost binecuvântați cu genele celebrității, iar acum își croiesc locul lor în lume.

Bright Side ne arată cât de mult s-au schimbat copiii vedetelor care parcă au sărit peste noapte de la anii copilăriei la vârsta adolescenței sau a maturității.

Privindu-le fotografiile din trecut, astăzi sunt de nerecunoscut!

Reese Witherspoon și Ava Philippe

Ava Phillippe este fiica cea mare a actriței americane Reese Witherspoon și a lui Ryan Phillippe. Și este îmbinarea perfectă a trăsăturilor părinților săi.

Uma Thurman și Maya Ray Hawke Thurman

Maya este fiica actorilor Uma Thurman și a lui Ethan Hawke. A jucat rolul lui Robin în "Stranger Things", dar a apărut și în ultimul film al lui Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood". Este fiica actorilor Uma Thurman și a lui Ethan Hawke.

Robin Wright și Dylan Penn

Dylan Penn este fiica actorilor Robin Wright și Sean Penn. Ea a lucrat ca model și a însoțit-o pe mama sa la mai multe gale Emmy.

Julianne Moore și Liv Freundlich

Liv este fiica actriței Julianne Moore și a regizorului Bart Freundlich. Ea merge deseori la gale și la prezentări de modă împreună cu mama sa.

Tom Hanks și Colin Hanks

Fiul lui Rom Hanks și al cântăreței Ritei Wilson seamănă leit cu tatăl lui, căruia îi calcă pe urme. Colin este actor și regizor, dar deține și o companie producătoare de batiste.

Courteney Cox și Coco Arquette

Coco este singurul copil al actorilor Courteney Cox și David Arquette. Ea calcă pe urmele mamei sale, urmând o carieră în teatrul muzical, și poate fi văzută în "Rent" și "Familia Adams".

David Beckham și Brooklyn Beckham

Brooklyn este cel mai mare copil al soților David și Victoria Beckham. Este fotograf și model.

Will Smith și Jaden Smith

Poate ți-l amintești din filmul "Pursuit of Happyness" ("În căutarea fericirii"), în care a jucat, când era copil, alături de tatăl său. De atunci a lucrat ca muzician, actor și model.

Gwyneth Paltrow și Apple Martin

Fiica actriței Gwyneth Paltrow și a solistului trupei Coldplay, Chris Martin este dansatoare și cântăreață. Înainte de a se naște, ea a fost sursa de inspirație pentru Chris când acesta a compus piesa "I Am Your Baby’s Daddy". Iar după ce Chris a devenit tată, a compus "Speed of Sound" cu gândul la ea.

Arnold Schwarzenegger și Patrick Schwarzenegger

Patrick este cel mai mare copil al actorului și al fostei lui soții, Maria Shriver. Patric calcă pe urmele tatălui său - tânărul este actor și model.

Pierce Brosnan și Dylan Brosnan

Mama lui Dylan este Keely Shaye Smith. Tânărul este model și a semnat cu agenția IMG Models, fiind și ambasadorul Globurilor de Aur 2020. Este și muzician și studiază filmul în California.

Adrienne Norris, Jada Pinkett-Smith și Willow Smith

Actriță și cântăreață, Willow este fiica Jadei Smith și a lui Will Smith. Jada este fiica lui Adrienne Norris și de multe ori cele două sunt considerate din greșeală surori pentru că amândouă arată foarte bine. Cele trei generații apar în emisiunea "Red Table Talk", transmisă în fiecare luni pe Facebook.