11 vedete care se mândresc că sunt bunici. La 50 de ani, Snoop Dogg are 6 nepoți

13 Ianuarie 2022
În afară de realizările lor profesionale, fi că sunt filme, albume muzicale sau diferite premii, starurile se mândresc cel mai mult cu familiile lor. Și pentru că relația dintre bunici și nepoți este întotdeauna specială, nici vedetele nu fac excepție. Descoperă 11 celebrități care își adoră nepoții:

Jane Seymour


Actrița cunoscută pentru rolul din îndrăgitul serial „Dr. Quinn” a declarat că nepoții săi o ajută să se mențină tânără. Jane are trei nepoți - Rowan, Willa și Luna - despre care a spus că „o obligă” să fie tot timpul activă pentru că sunt întotdeauna plini de energie.

Pierce Brosnan


Fostul James Bond este un bunic foarte implicat în viața nepoților săi. Pierce are trei nepoți - Isabella și Lucas, copiii fiicei sale Charlotte, care a decedat la vârsta de 42 de ani din cauza cancerului ovarian, și Marley May (în imagine), care este fetița fiului său, Sean. „E o bucurie atât de mare să fii bunic. Există ceva special în acest lucru”, a spus actorul într-o emisiune.

Sharon și Ozzy Osbourne


Statutul de star rock nu pare compatibil cu cel de bunic, dar celebrul Ozzy Osbourne pare să se simtă la fel de bine și în rolul de bunic. El și și soția sa, Sharon, au trei nepoate - Andy, Minnie și Pearl - care sunt fetițele fiului lor Jack.

Steven Tyler


Un alt rocker pe care nu ni l-am fi imaginat în rolul de bunic este Steven Tyler. Solistul trupei Aerosmith are doi nepoți, iar fiica sa, actrița Liv Tyler, a postat pe Instagram o imagine în care Steven o hrănește cu biberonul pe nepoțica lui, Lula Rose.

Diana Ross


Faimoasa cântăreață are opt nepți. În 2017, când a primit premiul pentru întreaga carieră în cadrul American Music Awards, Diana a urcat pe scenă alături de nepoții săi, care au dansat pe melodia sa, „Ain't No Mountain High Enough”.

Michael Douglas



Michael Douglas are doi nepoți, copiii fiului său cel mare, Cameron Douglas. Faimosul actor nu ratează niciodată oportunitatea de a se juca cu Lua Izzy, în vârstă de patru ani, și Ryder, în vârstă de un an. Fiul său, Cameron, postează des pe Instagram fotografii înduioșătoare cu celebrul actor alături de cei doi nepoți.

Snoop Dogg


Celebrul rapper se poate lăuda că până la vârsta de 50 de ani are deja șase nepoți. Snoop Dogg petrece mult timp alături de nepoții săi și demonstrează pe Instagram că îi învață o mulțime de lucruri, de la a colora și până la a aprecia muzica lui Bob Marley.

Barbra Streisand


Actrița și cântăreața americană pare fascinată de nepoțica sa, Westlyn. „Frumuseți clasice. Timpul stă pe loc”, a scris Josh Brolin, fiul vitreg al actriței într-o postare pe Instagram în care a publicat o imagine alb-negru în care Barbra își ține în brațe nepoțica.

Goldie Hawn și Kurt Russell


Cei doi actori se pot mândri cu faptul că au șapte nepoți. Deși eu un singur copil împreună, pe Wyatt Russell, ei au copii din relații anterioare, care la rândul lor au devenit actori de succes. Kate Hudson și Oliver Hudson sunt copiii din prima căsnicie a lui Goldie, și fiecare dintre ei are trei copii. În 2021, Wyatt a devenit la rândul său tată, astfel că faimosul cuplu are în prezent șapte nepoți.

Susan Sarandon


Actrița Susan Sarandon se mândrește cu familia sa: fiica ei, actrița Eva Amurri, a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de mama sa, bunica, și cei doi copii - Marlowe și Major.

Whoopi Goldberg


Whoopi Goldberg nu este doar bunică, ci a atins un nou nivel: starul din „View” a devenit străbunică la vârsta de 58 de ani, în 2014, când nepoata sa Amarah Dean a adus-o pe lume pe micuța Charlie Rose.

Tom Hanks și Rita Wilson


Formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cuplului de la Hollywood, dar Tom Hanks și Rita Wilson sunt și bunici. Ei au trei nepoate - Olivia, Charlotte și Michaiah. Deși au glumit că le place să se considere „bunici cool”, cei doi actori au dezvăluit că nepoatele lor nu par impresionate de statutul lor de staruri de cinema.