10 cupluri celebre care confirmă că dragostea la prima vedere nu este un mit

31 Octombrie 2016
Perechile celebre rezistă foarte greu la testul timpului. Și foarte puţine vedete, cu precădere cele din showbiz, rămân alături de prima lor iubire.

Bright Side prezintă 10 cupluri celebre ale căror poveşti ne inspiră să credem în forța unică a primei iubiri. Priviţi-i şi admiraţi-i: aceste suflete-pereche sunt dovada că dragostea la prima vedere nu este un mit.

Jon Bon Jovi şi Dorothea Hurley

Celebrul rocker a întâlnit-o pe cea care i-a devenit soţie în timpul colegiului de la New Jersey. Dorothea învăţa foarte bine şi l-a ajutat pe Jon, care era cam neastâmpărat, să-şi mărească notele. După ce au terminat şcoala s-au mutat împreună. Hurley şi Bon Jovi s-au căsătorit în Las Vegas, în 1989, au patru copii şi o căsnicie fericită.

Kate Middleton şi Prince William

Cei doi prinţi s-au cunoscut în 2002, când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia şi au avut o relaţie de aproape un deceniu înainte de a se căsători în 2011. Acum au doi copii şi sunt fericiţi împreună, fiind admiraţi de întreaga lume.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan

Fondatorul Facebook şi soţia lui, medic pediatru, sunt împreună de 14 ani. S-au cunoscut în 2002, pe când studiau amândoi la Harvard. S-au căsătorit în 2012 şi au o fetiţă.

Bono şi Ali Hewson

Un cuplu de cursă lungă. Starul rock a cunoscut-o pe Ali în 1975, pe când studiau împreună la Dublin. El avea atunci 15 ani, ea avea 14. S-au căsătorit în 1982 şi au patru copii. "Am întâlnit cea mai minunată femeie din lume şi n-o puteam lăsa să plece de lângă mine", a mărturisit Bono.

Samuel L. Jackson şi LaTanya Richardson

Actorul american şi soţia lui, actriţă de film şi de teatru, s-au cunoscut în anii '60, în Atlanta. Erau studenţi la universităţi diferite, dar învecinate. Relaţia lor a început în 1974 şi s-au căsătorit şase ani mai târziu. Sunt împreună de 42 de ani, au o fiică, Zoe, de care sunt tare mândri, şi formează unul dintre cele mai rezistente cupluri din showbiz-ul internaţional.

Anthony Mackie şi Sheletta Chapital

Starul din filmele "The Avengers/Răzbunătorii" s-a căsătorit cu iubita lui din școală în 2015. Se știu de când aveau doar șapte ani și au devenit părinți în 2009, când Sheletta a născut un băiețel.

Snoop Dogg și Shante Taylor

Greu de crezut, dar faimosul și turbulentul rapper care ne-a devenit mai simpatic după ce a încurcat, într-o postare pe Facebook, capitala Columbiei, Bogota, cu localitatea Bogata din județul Mureș, i-a rămas credincios primei sale iubiri, Shante Taylor. Se cunosc de când erau copii și sunt împreună de 26 de ani. Snoop Dogg și Shante s-au căsătorit în 1997 și au trei copii - o fată și doi băieți.

LeBron James și Savannah Brinson

Faimosul jucător de baschet este nedespărțit de prima lui dragoste, pe care a cunoscut-o pe vremea când urmau amândoi cursurile unei școli catolice. Cei doi s-au logodit în 2011, iar doi ani mai târziu au devenit soț și soție.

Ron Howard și Cheryl Alley

Cunoscutul regizor, autorul filmelor de mare succes "O minte sclipitoare" "Codul lui Da Vinci" și soția lui au o poveste de dragoste care începe încă din timpul școlii. Petreceau atât de mult timp împreună, încât părinții lor au început să-și facă griji că nu se vor mai concentra la școală și le-au interzis să se mai vadă mai mult de două ori pe săptămână. Sunt căsătoriți de 41 de ani.

Jeff Daniels și Kathleen Treado

Starul din "Tăntălăul și gogomanul" și-a întâlnit viitoarea soție în timp ce erau elevi în orășelul american Chelsea, din Michigan. Jeff și Kathleen s-au căsătorit când amândoi aveau 24 de ani. Sunt împreună de 37 de ani și au trei copii.