10 copii din filmele anilor 2000 care au devenit părinți

Copiii de ieri, părinții de azi: puștii talentați din filmele începutului anilor 2000 sunt acum adulți și au, la rândul lor, copii.

De la Ron Weasley, cel mai bun prieten al lui Harry Potter, până la Carmen și Juni Cortez, din "Spy Kids", aceste personaje au distrat generații de copii la începutul anilor 2000. Și cu toate că a trecut timpul, noi am rămas tot cu chipurile lor de copii. Puștii talentați din filmele anilor 2000 au crescut, s-au maturizat și au devenit părinți.

Astăzi, Rupert Grint, actorul care l-a interpretat pe Ron Weasley, este fericitul tată al unei fetițe, iar Alexa PenaVega, fosta Carmen Cortez, așteaptă al treilea copil.

Bright Side prezintă 10 copii din filmele anilor 2000 care acum au copii la rândul lor.

 

 

Emma Roberts

Nepoata Juliei Roberts, care a jucat în serialele "Wild Child" și "Unfabulous", a devenit mamă recent. Emma și iubitul ei, Garrett Hedlund, a născut un băiețel în luna decembrie, pe care l-a botezat Rhodes.

Daryl Sabara

Cel care l-a interpretat pe fratele mai mic al lui Carmen, Juni, în franciza "Spy Kids", a devenit tată de curând. Cu câțiva ani în urmă, Sabara s-a căsătorit cu un cântăreț popular, Meghan Trainor. Cei doi au devenit părinți pe 8 februarie, când s-a născut băiețelul lor, Riley.

Frankie Muniz

Muniz, care l-a interpretat pe adolescentul care era agent sub acoperire în serialul "Agent Cody Banks" a devenit recent tată. Soția lui, Paige Price, a născut un băiețel. "Sunt tată, fraților", a dat Muniz vestea pe rețelele de socializare. "Îmi iubesc foarte mult copilul. Și o iubesc pe soția mai mult decât oricând", a adăugat el.

Kevin Jonas

Spre deosebire de cei doi frați Jonas care s-au căsătorit recent, Kevin Jonas e deja cap de familie și are doi copii. El și soția lui, Danielle, sunt căsătoriți din 2009. Ei sunt împreună de 11 ani și două fetițe frumoase.

Ashley Tisdale

Actrița care a interpretat-o pe Sharpay Evans în musicalul Disney "High School" s-a căsătorit și are o fetiță, născută recent. Ea și soțul său, Christopher French, au anunțat că așteaptă o fetiță. Tisdale și French sunt împreună de șase ani.

David Henrie

David, care l-a interpretat pe Justin Russo, fratele mai mic al Selenei Gomez în producția Disney "Wizards of Waverly Place", este căsătorit de patru ani. El și soția sa, Maria Cahill, au doi copii. Ultimul, un băiețel, a venit pe lume anul trecut, de Crăciun.

Rupert Grint

Grint, care l-a interpretat pe cel mai bun prieten al lui Harry Potter, ROn Weasley, și iubita lui sunt împreună din 2011. Cei doi au anunțat recent că au devenit părinții unei fetițe, Wednesday. Grint a prezentat-o fanilor pe Instagram.

Tia Mowry

Tia și sora ei, Tamera Mowry, au jucat în producția Disney "Sister, sister" despre două gemene despărțite la naștere. Tia și Tamera sunt amândouă căsătorite și au copii. Tia și soțul ei, Cory Hardrict, s-au căsătorit în 2008 și au doi copii.

Joshua Peck

Joshua a fost copilul încântător și rotofei din serialul "Drake and Josh", difuzat de postul Nickelodeon. Între timp, a crescut, s-a însurat și acum are un băiat, Max. "Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl și mă temeam că nu voi ști cum să fac asta. Îți mulțumesc că m-ai învățat, Max, și m-ai adus în club", a mărturisit el despre experiența de părinte.

Alexa PenaVega

Carmen Elizabeth Juanita De costa Brava Cortez, pe scurt Alexa PenaVega, a interpretat-o pe Carmen în "Spy Kids". Acum are 32 de ani, este căsătorită și așteaptă al treilea copil. Actrița și soțul ei, Carlos PenaVega, au deja doi băieți. Cuplul a anunțat în decembrie că vor avea încă un copil.