10 case de vis în care vedetele trăiesc ca-n filme

Vedetele plătesc milioane de dolari pentru a locui în condiții de lux. Casele lor sunt absolut fabuloase.

Oamenii își doresc o casă în care să se bucure de confort și care să se potrivească cu gusturile lor. Vedetele nu fac excepție, numai că standardele lor sunt ieșite din comun.

Când fac tranzacții imobiliare de milioane de dolari, adesea de zeci de milioane de dolari, starurile își asigură condiții de lux.

Panoramele copleșitoare, grădinile superbe, piscinele infinity, interioarele spațioase și dotările impresionante - toate acestea le oferă celebrilor proprietari confortul pe care și-l doresc, potrivit cu statutul lor social.

Bright Side face o incursiune rapidă în câteva case ale unor vedete și ne arată o mică parte din ceea ce oamenii obișnuiți văd doar în filme. La sfârșitul turului ne așteaptă o surpriză uriașă - o casă ca-n povești!

Rihanna are o vilă în Beverly Hills

Proprietatea vedetei este construită pe un deal din Beverly Hills. Privită de la depărtare, pare o oară într-un deșert. Azurul apei din piscină și șezlongurile de pe margine dau senzația unui complex hotelier.

Lady Gaga are o casă în Miami

Proprietatea cântăreței are vedere la ocean. Pe dinafară, casa nu are nimic din stilul extravagant al vedetei. Dar e doar o aparență, înăuntru zici că te afli într-un mall unde totul e gândit pentru distracție: există un minicinema. o sală de bowling și multe alte spații pentru divertisment.

Julia Roberts: refugiu în Miami

În timp ce căuta o casă, Julia Roberts a descoperit două proprietăți învecinate care aveau o priveliște superbă spre plajă. Le-a cumpărat pe amândouă și le-a alipit. Preocupată de protejarea mediului, actrița a oreferat materiale ecologice pentru lucrările de renovare: acoperișul este realizat din materiale reciclate, iar podeaua e din lemn din bambus. În curte există și un teren de tenis.

Casa din Florida a lui John Travolta

Travolta este pasionat de aviație, are chiar brevet de pilot de curse de linie. Văzută de sus, proprietatea lui din Florida seamănă cu terminalul unui aeroport. Starul și-a amenajat chiar și un loc special în care poate parca un avion.

Domul ecologic cumpărat de Naomi Campbell

Casa pe care supermodelul britanic o deține în Turcia este ieșită din comun. Această construcție ecologică se află pe insula Cleopatra din Marea Mediterană. Casa ultramodernă este concepută pentru a consuma cât mai puțină energie.

Conacul lui Mel Gibson

Actorul și regizorul australian deține o proprietate vastă în Greenwich, Connecticut. E o casă veche, pe gustul lui Gibson, pasionat de istorie.

Beyonce și Jay-Z au o casă în New Orleans

Nimic nu pare ieșit din comun în casa celebrului cuplu: camere spațioase și confortabile, fără mobilier în exces și lucruri inutile. Totul pare normal, până când afli cât a costat o bancă din lemn pentru păstrarea genților, scrie Bright Side.

Casa din Los Angeles a lui Nicolas Cage

Actorul este pasionat de arhitectură și cumpără case vechi, cu aspect istoric. El mai deține trei astfel de proprietăți. În plus, este interesat și de proprietățile stilizate, amenajate în stil vechi.

Casa lui Gary Oldman

Actorul britanic, expert în transformări surprinzătoare pe ecran, are o proprietate deosebită în Los Feliz, Los Angeles. În exterior se remarcă grădina plină de vegetație și stilul clasic, decorat cu elemente de baroc.

Dwyane Wade și Gabby Union au un castel

Fostul jucător de baschet și actrița americană au cumpărat această construcție impresionantă când s-au căsătorit. Chateau Artisan, pe care arhitectul Charles Sieger l-a construit inițial pentru el, este înconjurat de apă și are o grădină fantastică.