Victoria Beckham a cumpărat un supermarket

Vedeta a cumpărat un supermarket din Londra pe care intenţionează să-l utilizeze ca spaţiu de lucru pentru "imperiul" ei din industria modei, aflat în plină expansiune.

Creatoarea de modă a cumpărat un magazin din reţeaua Spar, în cartierul Battersea, aflat la mică distanţă de birourile ei din partea de vest a Londrei, întrucât avea nevoie de un spaţiu de lucru mai mare pentru angajaţii ei, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Brandul Victoria Beckham devine tot mai puternic şi se extinde într-un ritm fenomenal. Pur şi simplu, avea nevoie disperată de un spaţiu mai mare.

A căutat şi studiat mai multe depozite şi magazine în ultima vreme şi a aflat că magazinul Spar din apropiere a fost pus în vânzare", a declarat o sursă.

"Deşi nu este unul dintre cele mai strălucitoare spaţii de lucru, este funcţional şi, odată renovat, va deveni o bază perfectă pentru brandul ei", a adăugat aceeaşi sursă.

Victoria Beckham, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.
Soţul ei, David, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Angliei, a creat o linie de lenjerie intimă pentru brandul H&M.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2013