Sondaj eva.ro: Se vor împăca Bianca şi Adrian Cristea?

După aproape trei ani, Bianca Drăguşanu şi fotbalistul Adrian Cristea nu mai formează un cuplu. Crezi că ruptura lor e definitivă?
În ultima perioadă, au apărut mai multe "scurt-circuite" între Bianca şi Cristea. Tabloidele au scris că declaraţiile fostei asistente a lui Capatos despre Cătălin Botezatu sau faptul că fotbalistul tot apărea la braţ cu diverse admiratoare au influenţat decisiv ruptura dintre cei doi. Cert e că, în loc de căsătorie, aşa cum se aşteptau prietenii celor doi, mai ales după anunţarea logodnei, cuplul monden Bianca - Cristea a ajuns în impas, iar cei doi s-au despărţit chiar înainte ca fotbalistul să plece în cantonament, în Turcia, cu echipa lui, "U" Cluj.

Mai mult, în scenă a intrat recent şi Denisa Nechifor, cu care Adrian are un copil. Ea a spus la Kanal D că ştie de mai multe zile de despărţirea lui Cristea de Bianca. "Adi a plecat în cantonament de la mine de acasă, de la copilul nostru. A venit obosit, dar cu haine curate. De fiecare dată când vine la noi este fericit, nu ştiu cum este cu Bianca. Ştiu că de câteva zile sunt despărţiţi", a declarat Denisa Nechifor.

Ziarele au relatat că Bianca a plecat la Madrid, la nişte prieteni. Mai mult , a şters toate fotografiile cu Cristea de pe contul ei de Facebook şi şi-a modificat statusul în care apărea că e logodită cu "Prinţul".

Totuşi, personajele mondene sunt deseori nestatornice şi au produs multe surprize. În plus, decizia celor doi e încă proaspătă, iar timpul şi separarea ar putea să-i schimbe, dacă nu pe amândoi, atunci măcar pe unul dintre ei şi să-i facă să înţeleagă dacă pot trăi unul fără celălalt. Spune ce crezi despre despărţirea celor doi: s-a terminat pentru totdeauna sau nu?