Simona Gherghe: "Mă simt ca în faţa unui pluton de execuţie"

Prezentatoarea TV a reacţionat la criticile provocate de imaginile cu Ioana Tufaru, difuzate în ediţia de luni a emisiunii "Acces Direct".

Simona Gherghe susţine că nu a dorit să o pună pe fiica Andei Călugăreanu într-o situaţie dificilă şi că demersul ei a fost greşit înţeles.

"De două zile, mă simt ca în faţa unui pluton de execuţie. Ca şi cum cel mai mare Rău al României eu l-am făcut. N-am să intru niciodată în jocul atacurilor pe Facebook. Nu-mi stă în fire să mă cert şi nici nu mai am energie, după zilele astea...

Nu mi-a picat bine deloc acel material, am spus-o încă de atunci. Dar cei care voiau război n-au mai stat să asculte... Era prea mare dorinţa de a scuipa... Iar ceilalţi, mimetic, au făcut la fel, cei mai mulţi fără ca măcar să ştie ce s-a întâmplat. Mă rog pentru toţi! Să le fie bine, să nu fie niciodată în situaţia mea, de a fi puşi la zid şi "scuipaţi"... Dumnezeu le ştie mai bine şi o să ne liniştească pe toţi.
Le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că eu nu sunt aşa cum au vrut unii să mă plasmuiască"
, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Primul care a criticat-o dur pe Simona a fost Mihai Bendeac. Fostul ei coleg i-a scris un mesaj acid pe Facebook, după ce a urmărit reportajul în care Ioana Tufaru era batjocurită de Adriana Bahmuţeanu, pe motiv că avea probleme cu igiena.

În emisiunea de marţi seară, Simona Gherghe a încercat să se disculpe pentru controversa provocată de ediţia precedentă şi a izbucnit în plâns.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2013