Robbie Williams, interesat de casa lui Michael Jackson

Cântărețul britanic a fost primul client care a venit să vadă fosta proprietate a megastarului după aceasta a fost scoasă la vânzare.
Cântărețul britanic a fost primul client care a venit să vadă fosta proprietate a megastarului după aceasta a fost scoasă la vânzare.

Robbie a venit joi cu un Range Rover pentru a vizita proprietatea din Holmby Hills, evaluată la un preț de 23,9 milioane de dolari, relatează site-ul tmz.com.

Vila în care a locuit Michael Jackson, un adevărat palat, a mai fost scoasă la vânzare, dar condițiile impus o fac greu de vândut: orice cumpărător interesat trebuie să se califice pentru a face o ofertă și să depună garanții că poate plăti suma respectivă, relatează TMZ.

Potrivit presei britanice, Robbie Williams deține o avere netă de 149 milioane de dolari, așa că și-ar permite fără probleme să facă această achiziție.
El deține deja o casă în Beverly Hills, pe care a plătit 16 milioane de dolari în 2008.

Michael Jackson a închiriat domeniul din Holmby Hills de la un om de afaceri. Imensa vilă are 1.579 de metri pătrați, 7 dormitoare și 13 băi, informează TMZ.
Reprezentanții lui Robbie Willimas nu au dorit să dea detalii despre scopul in care clientul lor vrea să cumpere această proprietate.

Foto: TMZ
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2012