Revoltător: Prima poză cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital

O femeie s-a pozat alături de artist în pat. Persoana care pare să fie angajată a spitalului stă lungită, cu un picior peste piciorul cântăreţului şi cu o mână peste pieptul lui gol.

Redacţia site-ului WOWbiz.ro a intrat recent în posesia unei imagini surprinzătoare, în care Gabriel Cotabiţă apare pe patul de spital, alături de o femeie într-un halat albastru. Femeia care pare să fie angajată a spitalului, stă lungită, cu un picior peste piciorul cântăreţului şi cu o mână peste pieptul lui gol. Această pare să-şi fi făcut un fel de selfie, o amintire cu Gabriel Cotabiţă din spital, scrie site-ul citat, care a decis să publice imaginea pentru a atrage atenţia asupra modului nepermis în care a fost pozat artistul.

Wowbiz.ro a hotărât să arate fotografia opiniei publice, cenzurând anumite părţi care ar putea aduce atingeri onoarei şi demnităţii artistului sau leza familia acestuia. "Ceea ce se vede în fotografia originală este revoltător şi nu vrem că această imagine să rămână întipărită în mintea celor care-l iubesc pe artist, de aceea nici măcar nu vom descrie poză.

Cu atât mai mult cu cât Gabriel Cotabiţă a fost şi va rămâne colegul nostru, el fiind membru în juriul emisiunii <<KidSing>> de la Kanal D", scrie site-ul menţionat.