Replica lui Teo, acuzată că a mers la spital ca să facă rating

După ce luni a ajuns la spital pentru analize amănunțite, chiar înainte de a intra în direct, vedeta TV a fost acuzată că ar fi regizat acest episod pentru audiență.
Teo Trandafir le-a răspuns marți, pe blogul ei, celor care susțin că venirea sa la spital a fost "o acţiune de marketing".

"Să ne ajute Dumnezeu, o spun cu mâna pe inimă... Am văzut comentariile unor doamne şi domni, legate de <<vizita>> mea la spital, de azi. Am ajuns să credem că un om merge acolo că să facă rating. Nu e numai înjositor pentru cel acuzat de o asemenea infamie, ci şi pentru cel care ar putea să şi-o imagineze", a scris ea. 

"Mi s-a părut infiorător.
Să poţi suspecta pe cineva că iese în scaun cu rotile dintr-un spital în ciuda faptului că e complet sănătos. El, nu spitalul. Vă daţi seama că m-am strâns în mine, apoi m-am gândit aşa: hoţul strigă hoţii! El e cel care înţelege mecanismul. Numai cineva care e dispus să provoace o nenorocire, luând-o în derâdere, dintr-un interes, oricare ar fi el, ar putea concepe un asemenea plan, pe care, iată, acum îl consider facil.
Atunci, nu. Mă chinui de duminică. E nevoie de martori? Cumplit"
, a continuat Teo.
 
 

Vedeta a explicat și de ce râdea când a ieșit din unitatea medicală, spunând că a făcut eforturi să arate că totul e în regulă: "Iarăşi, mă întreabă cineva de ce râdeam, dacă am fost la spital. Pentru că am încercat, pare-se că am şi reuşit, în mare parte, să-mi păstrez zâmbetul, de dragul celor care m-au ales ca ţintă a atenţiei.
Nu o să mă mai întristeze că mă suspectează unii de noroi moral, jucându-mi sănătatea (tocmai sănătatea) la ruletă divină. O să-i rog doar să mă lase aşa, neprivită. N-o să mă doară."

Vedeta de la Kanal D a încheiat într-o notă optimistă: "Ceilalţi oameni (care vor înţelege că un om care a fost bolnav rău la un moment dat trebuie să dea atenţie oricărui semn de recidivă) îmi vor fi oaspeţi în imaginaţie şi în realitate în fiecare zi."


Foto: WOWbiz.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2013