Paula Seling și Oana Zăvoranu, revoltate de uciderea maidanezilor

Controversa stârnită de soarta câinilor fără stăpân a provocat reacții puternice și în showbiz. După ce mai multe vedete și-au spus părerea pe această temă, alte două nume importante se exprimă fără rezerve. Paula Seling și Oana Zăvoranu s-au declarat oripilate de soluția uciderii patrupedelor și și-au exprimat revolta în termeni categorici.
Paula Seling este devastată din cauza scandalului care a izbucnit după cazul băieţelului ucis de câinii fără stăpân. Ea a postat duminică pe Facebook un mesaj emoționant, în care mărturiseşte că a încercat să se ţină departe de acest subiect, însă simte că lucrurile au mers mult prea departe, iar cruzimea oamenilor trebuie oprită.
 
Cântăreaţa a fost oripilată de o înregistrare în care un căţel a fost incendiat de viu. "Am vrut să mă țin departe de aceste gânduri, însă nu pot să nu plâng când văd ce trebuia să fie OMUL și ce a ajuns... Oamenii au început să ardă câinii de vii! Dumnezeule!!", a scris, indignată, Paula Seling.

"NIMENI nu are dreptul să facă asa ceva și toți cei care gândiți că e normal ce se întâmplă înseamnă că nu aveți Dumnezeu! Universul se va răzbuna la un moment dat!", a adăugat artista.
 
Și Oana Zăvoranu a decis să ia poziție împotriva celor care susțin eutanasierea maidanezilor. Vedeta a scris pe Facebook că iubește animalele și că se simte trădată de oameni.
"Ce se întâmplă oameni buni cu țara asta? Chiar a luat-o razna toată lumea? Cum se întâmplă ceva, cum repede se caută vinovații, se urlă, se înjură, se omoară... dar nu se caută o soluție de rezolvare niciodată!... Nu ascund și nu am să o fac niciodată, că iubesc animalele la nebunie... da, oamenii m-au vândut, trădat, rănit, înjurat, adus de multe ori în pragul nebuniei prin răutatea și nenernicia lor și culmea că multe astfel de "recompense" au venit din partea celor cărora le-am făcut numai bine și niciodată rău... deci iubesc animalele la nebunie de când am cunoscut mai bine oamenii...", a scris ea.

Vedeta este de părere că România are multe alte probleme și că prin "isteria eutanasierii" se încearcă mutarea atenției de la chestiunile cu adevărat importante. "Uite frate de ce nu mergeau lucrurile bine în România... pffffff... noroc că am aflat, DIN CAUZA CÂINILOR... da, ei sunt <<nenorociții>> care ne fură,ne iau mâncarea de la gură, ne lasă pe drumuri, fără locuri de muncă, devalizează statul, vă tăie pensiile, vă blochează lifturile, vă scumpesc gazele, mâncarea, curentul, telefonul, cablul TV, pâinea...
daaaaaaaa, să moară toți câinii nu-i așa?... păi da' normal, că doar de ei vorbea Brucan când spunea că ne trebuie 20 ani să ne civilizăm și l-ați înjurat, că săracul greșea, poate vreo 50... acum sunt liniștită, pot să dorm fără probleme, nu mai amnici o grijă pe cap, că știu cine era cauza tuturor neajunsurilor... CÂINII... da, chiar ei, haideți să îi omorâm, să îi ardem de vii, să îi jupuim, să îi agățăm în țepușe în fața gardului... fir-ar mama lor de câini care au adus poporul ăsta și țara asta în halul asta... VICTORIE !!!!!!... AM DESCOPERIT INAMICUL... este CÂINELE!!!!!"
, a scris ironică Oana.
 
 
 
În stilul ei caracteristic, vedeta își declară lehamitea față de cei care susțin uciderea câinilor, blestemându-i să aibă parte de sfârșitul maidanezilor. "Oameni fără creier, Dumnezeu sau coloană vertebrală aveți idee cum mor câinii arși de vii sau otrăviți cu sodă caustică pusă de <<iubitorii de animale>> în chifteluțe?... să aveți VOI, TOȚI CEI CARE OMORÂȚI CÂINII AȘA, PARTE DE ASTFEL DE MOARTE!...
ăsta este unicul meu mesaj, plin de silă și lehamite!!!!"

Oana a mai scris că s-a săturat să se simtă vinovată pentru că iubește animalele și le-a adresat câteva întrebări celor care susțin eutanasierea câinilor fără stăpân. "Nivelul de cultură și civilizație al unei țări se vede din modul în care sunt tratate animalele, plantele și mediul înconjurător"... uitați-vă în jurul vostru ca să vedeți cât de civilizați sunteți Românilor!!!!... cine nu știe ce înseamnă DRAGOSTEA, DEVOTAMENTUL, CANDOAREA, PURITATEA SAU FIDELITATEA UNUI CÂINE, SĂ FACĂ BINE SĂ ÎȘI IA și vă rog să nu faceți referire la bătrâni, copii, oameni cu dizabilități, deoarece ăla este un alt discurs, îi respect pe cei care doresc să se aibe grijă de aceștia, este egalitate, DAR NU MAI TOLEREZ SĂ MĂ ASCUND, SĂ MĂ SIMT VINOVATĂ DE PARCĂ AM FURAT CEVA SAU AM FĂCUT UN LUCRU RĂU DACĂ ALEG SĂ IUBESC CÂINII ȘI ORICE ANIMAL NEVINOVAT!... oamenii sunt omorâți când omoară?... oamenii sunt omorâți când cu BUNĂ ȘTIINȚĂ, SĂTUI, neînfometați, ÎN DEPLINE FACULTĂȚI MENTALE, CU DISCERNĂMÂNT, SIMȚ DE RĂSPUNDERE, se urcă la volan și OMOARĂ ALȚI OAMENI NEVINOVAȚI?...
sunt omorâți OAMENII ACEȘTIA CARE OMOARĂ DIN PLĂCERE, ca să se DISTREZE?... când "omoară sigur și încet" SUFLETUL CUIVA, CARIERA CUIVA, FAMILIA CUIVA, SPERANȚELE CUIVA??????... OAMENII CÂND VOR PLĂTI PENTRU CE LE FAC ANIMALELOR FĂRĂ NICI O VINĂ???????... OAMENII CÂND VOR RĂSPUNDE PENTRU TOATE ATROCITĂȚILE ȘI NEMERNICIILE FĂCUTE ASUPRA ANIMALELOR CARE NU LE-AU FĂCUT NIMIC????... să răspundeți la aceste întrebări mai întâi și apoi mai discutăm..."

Vedeta își încheie tirada de pe Facebook cu un avertisment: "Rușine celor care omoară bietele suflete... dacă aș fi vreodată de față când cineva ar agresa un animal, ar ieși o nenorocire!", ameninţă Oana.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2013