Oana Zăvoranu îl atacă din nou pe Pepe

Vedeta a postat pe reţeaua de socializare un mesaj dur, adresat fostului ei soţ.

Vedeta a postat pe Facebook un mesaj dur, adresat fostului ei soţ.

Pepe va prezenta o emisiune la Prima TV, iar pe colega lui o chemă Oana. Nu este vorba însă de Zăvo, ci de Oana Paraschiv, DJ-iţă la Kiss Fm. Când a văzut toate astea, Zăvo nu s-a putut abţine să nu-l atace pe artist, relatează ziarul Click!.

Ultima ei postare pe rețeaua de socializare este elocventă pentru starea ei de spirit:

"Este jenant şi în acelaşi timp incredibil cum se agaţă ca o iederă pe mine un individ care se <<vaită>> de peste un an de cât de <<fericit şi bine e el fără mine>>.

Şi parcă e lipit săracul cu Super Glue. Abia acum vreo oră am înţeles şi eu de ce toată lumea mă intreba despre <<marea ştire>>, era o chestiune <<extraordinară, mirifică>>, iar voi toţi eraţi aşa de <<fraieri>> încât mai, mai că şi credeaţi toate bazaconiile expirate. Ce remarc însă este cât de <<neinteresantă, neimportant şi ingrată>> sunt eu de fapt şi ce <<fericit şi împlinit>> este el.
Că până şi pentru o amărâtă de emisiune pe care o are sau nu (sunt teribil de curioasa, cred că nu închid ochii în noaptea asta) se foloseşte de numele meu, ţine <<cică>> publicul în suspans....Doamne ce face disperarea, grandomania, falsa modestie şi miloaga din oameni.... Mă rog să se roage pentru sănătatea mea, ca aşa mai <<mănâncă şi el o pâine la gura lui>>...hai că mă amuză sincer ce a ajuns"
, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2012