Oana Zăvoranu a ieşit din spital

Vedeta a fost dusă de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat în casă. Ea nu a necesitat internare şi după amiază a părăsit unitatea medicală.

Vedeta a fost dusă de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca, după ce a leşinat în casă. Ea nu a necesitat internare şi la amiază a părăsit unitatea medicală.

Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă, joi dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, starea sa ar fi fost provocată de excesul de pastile de dormit.

Mama vedetei a negat însă această variantă.

"A fost vorba despre o cădere de calciu", a subliniat Mărioara Zăvoranu. "O ţin câteva ore în spital să-i facă nişte calciu şi vitamine. E foarte slăbită", a spus Marioara Zăvoranu, potrivit RTV.  

După câteva ore în care a fost supravegheată de medici, Oana a fost trimisă acasă. Vedeta a fost luată de la spital chiar de către iubitul său, care a venit cu maşina ei. La plecare, încercând să se ferească de ochii presei, Răzvan Dumitrescu i-a lovit maşina, astfel că oglinda de pe partea stângă a automobilului, un Porsche Cayene va trebui să fie schimbată.

Oana Zăvoranu a plecat pe ieşirea principală a spitalului şi a purtat o glugă pe cap pentru a nu fi recunoscută.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2013