Magda Catone: "Şi eu sunt infectată cu Borellia"

Soţia actorului Şerban Ionescu a declarat că este şi ea infectată cu bacteria care provoacă boala Lyme.
Soţia actorului Şerban Ionescu a declarat că este şi ea infectată cu bacteria care provoacă boala Lyme.

"Infecţiile astea le avem şi noi, într-o mai mică sau mai mare măsură. Am dat o probă de sânge şi a apărut o microplasmă nu ştiu de care şi am fost nevoită să fac tratament cu antibiotice", a declarat soţia lui Şerban Ionescu la "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Contactată de reporterii emisiunii lui Mădălin Ionescu, actriţa Magda Catone a ţinut să le mulţumească în primul rând celor care sunt alături de ei în aceste momente dificile.

Chiar dacă luptă în fiecare zi cu boala soţului, actriţa nu s-a răzgândit cu privire la despărţirea de Şerban Ionescu, în ciuda problemelor grave de sănătate. "Trebuie să ne despărţim. Lucrurile s-au întâmplat şi au fost consumate", a precizat actriţa.

Guvernul va anunţa azi varianta finanţării unui eventual tratament în străinătate al actorului. Premierul Victor Ponta a discutat deja în acest sens cu miniştrii Sănătăţii şi Finanţelor. Banii necesari unui astfel de tratament medical ar putea fi acordaţi din Fondul de rezervă, informează ziarul Libertatea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2012