Liv Tyler şi Jimmy Fallon, farsă de zile mari - FOTO

Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din pelicule precum "Stăpânul inelelor" şi "Armageddon" a uimit publicul din SUA în urma participării sale la o emisiune televizată.

Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din pelicule precum "Stăpânul inelelor" şi "Armageddon" a uimit publicul din SUA printr-o apariţie ciudată la o emisiune de televiziune.

Recunoscută pentru frumuseţea sa, Liv Tyler a venit în faţa camerelor de luat vederi cu o dantură foarte neîngrijită şi o costumaţie cel puţin bizară.     

Liv Tyler a purtat pe parcursul unui comedy sketch un costum auriu cu dungi sub formă de fulgere de culoare neagră.

Vedeta a fost acompaniată în reprezentaţia sa de Jimmy Fallon, moderatorul emisiunii "Late Night with Jimmy Fallon/ Noaptea târziu cu Jimmy Fallon".

Prin intermediul acestei apariţii, Liv Tyler a încercat să îşi promoveze cel mai recent film al său, "Robot & Frank/ Frank şi Robotul", relatează agenţia Mediafax.

Tyler a interpretat alături de Fallon un show în stilul anilor '80, gazda emisunii spunând că pe vremea aceea cei doi erau un duo muzical.

În aceeaşi emisiune, moderatorul a prezentat un clip în care cei doi interpretează hit-ul "Don't you want me", atât Liv cât şi Jimmy având dantură falsă şi îmbrăcăminte ciudată.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell.
Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall".
Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor".

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2012