Lady Gaga şi căţelul ei s-au plimbat în Herăstrău - FOTO

Vedeta a părăsit vineri, în jurul orei 15.45, hotelul Athénée Palace Hilton din Capitală unde a fost cazată, fiind întâmpinată de zeci de fani.

Vedeta a părăsit vineri, în jurul orei 15.45, hotelul Athénée Palace Hilton din Capitală unde a fost cazată, fiind întâmpinată de zeci de fani.

Îmbrăcată în negru, cu pălărie şi ochelari rotunzi, retro, artista a ieşit din hotel oprindu-se pentru câteva momente în mijlocul admiratorilor pentru a acorda autografe. Însoţită de gărzile de corp, artista s-a urcat ulterior într-un automobil de lux, cu care cel mai probabil se îndreaptă spre aeroportul Otopeni.

Aceasta urmează să părăsească România, pentru a merge la Viena, unde va susţine, sâmbătă, următorul ei concert din cadrul turneului "The Born This Way Ball".

Pe drumul spre aeroport, artista s-a hotărât să facă o scurtă oprire în parcul Herăstru, relatează agenția Mediafax.

Lady Gaga s-a oprit pe o buturugă pe marginea lacului Herăstrău şi a m\ncat popcorn, ţinându-şi în braţe căţelul.


După o scurtă plimbare prin parcul bucureştean, Lady Gaga şi staff-ul de care este însoţită au părăsit Herestrăul.



Artista a sosit miercuri dimineaţă la Bucureşti, însă a stat în jur de patru ore în autocarul cu care a venit din Bulgaria şi care a fost parcat în faţa hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei. Ea a fost întâmpinată de zeci de fani adunaţi în faţa hotelului unde a fost cazată, miercuri, în jurul orei 14.30, când a coborât din autocar.

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, la Piaţa Constituţiei din Capitală, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2012