Kristen Stewart şi Robert Pattinson aşteaptă un copil

Cei doi actori vor deveni părinți, afirmă presa americană, la doar câteva luni de la despărţirea cuplului, cauzată de infidelitatea actriţei, care a avut o aventură cu un regizor de la Hollywood.

Revista OK!, citată de agenția Mediafax, afirmă că actriţa americană, care s-a împăcat în luna septembrie cu Robert Pattinson, este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Publicaţia americană susține că cei doi actori intenţionează să amenajeze o cameră spectaculoasă pentru primul lor copil, pe care vor să îl crească în Marea Britanie.

Totodată, se spune că Stewart îl "imploră" pe Robert Pattinson să o ia de soţie, înainte de naşterea bebeluşului.

Actorul britanic, în vârstă de 26 de ani, a părăsit vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani.



Cineastul, care este căsătorit şi are doi copii, a regizat filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" în care rolul principal feminin a fost jucat de Kristen Stewart, notează Mediafax.

În luna iulie, Kristen Stewart a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders.

Ulterior, atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

La câteva luni după aceea, Robert Pattinson a fost de acord să continue relaţia cu Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, declarând că a iertat-o pe iubita lui pentru această "greşeală prostească".

Cei doi actori s-au mutat din nou împreună şi locuiesc în prezent într-un apartament de lux din Los Angeles.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2012