Ioana Tufaru, batjocurită de Adriana Bahmuțeanu

Fiica Andei Călugăreanu a fost ironizată într-un mod nedemn de către fosta soţie a lui Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu a invitat-o pe Ioana Tufaru să-i facă curățenie în curte pentru a-i da bani. Ajunsă la locuința vedetei, fiica Andei Călugăreanu a fost luată la rost de Adriana.

"Vrea pe dracu să muncească. Dacă vrei să muncești, muncești și punct. Eu nu cred în treaba asta cu nu-mi găsesc loc de muncă", a țipat Bahmuțeanu la Ioana. Imaginile au fost difuzate în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

De parcă n-ar fi fost de ajuns, Adriana Bahmuțeanu s-a uitat în urechile Ioanei, a pus-o să folosească bețișoare de urechi în fața camerelor și apoi a pus-o să se descalțe pentru a arăta că are unghiile mari și murdărie între degete.

"Când te speli, trebuie să te speli și în urechi.

Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi. Și cum să stai cu ghearele alea la picioare și cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta", a admonestat-o Adriana.



Pentru munca depusă, curățirea grădinii, Adriana i-a dat Ioanei 50 de lei și i-a spus că atât îi va da și în continuare dacă vine să muncească la ea.

"Ca să intre la mine în curte, trebuie să te speli.

La mine nu vii cu jegul pe tine. Eu sunt de acord să vină la mine să muncească. O dată pe săptămână eu îi dau 50 de lei", a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2013